Kuva: AOP

Cara Delevingne jakoi alastonkuvan kolmessa osassa - tykkäysten perusteella yksi kohta yli muiden

13.08.2019 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Huippumallin paljas peppu on saanut seuraajat käymään kuumana.

Huippumalli ja näyttelijä Cara Delevingne, 27, on julkaissut itsestään alastonkuvan yli 40 miljoonan seuraajansa iloksi. Nainen poseeraa alasti Marie Claire -lehden kuvassa, jonka mallitähti on jakanut someseinälleen kolmessa osassa.

Ensin jaetussa kuvassa nähdään Delevingnen paljas peppu ja toisessa keskivartalo. Kuvan viimeistelee kolmannessa kuvassa nähtävät kasvot ja naisen kaunis katse kameraan.

Voit katsoa alta kuvasarjan otokset. Jos kuvat eivät näy alla, klikkaa tästä.

Cara Delevingnen seuraajat ovat menneet sensuellista päivityksestä sekaisin. Erityisesti peppukuva on ollut ihmisten mieleen, sillä se on kerännyt kolmesta kuvasta selkeästi eniten tykkäyksiä. Ensimmäisen tunnin aikana peppukuvalle oli ehtinyt kertyä yli 370 000 tykkäystä siinä missä kahden muun kuvan tykkäykset pyörivät 180 000:n hujakoilla.

Naisen fanit eivät ole voineet vastustaa kiusausta ja tuoda kommenteissa esiin mallin näyttelijätyttöystävää Ashley Bensonia.

”Oliko sinun tarkoitus lähettää tämä Ashleylle?” on yksi kysynyt.

Cara Delevingnen ja Ashley Bensonin on huhuttu menneen naimisiin Las Vegasissa aiemmin tänä vuonna. Kirjoitimme huhuista enemmän tässä jutussa.

Lue myös: Mallikaunotar Cara Delevingnen asun takaosa oli todellinen yllätys - roisia vai tyylikästä?

Lue myös: Cara Delevingne vahvisti vihdoin suhteen näyttelijäkaunottareen - ovat seurustelleet jo vuoden!

Kilpailut

Uusimmat