Kuva: Emmi Moilanen

Kaksi ohjelmaa nostivat Petteri Summasen tunnetuksi - "Silloin alkoi se huutelu"

30.11.2019 09:45 - Lauri Kujanpää

Summanen oli Sadun Sunnuntaivieras- ohjelman vieraana.

Näyttelijä-ohjaaja Petteri Summanen, 50, on monessa liemessä keitetty mies. 

Useissa eri elokuvissa näytellyt sekä ohjauspallilla istunut Summanen kertoi Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle, että huomasi ihmisten tunnistavan hänet viimeistään siinä vaiheessa, kun kaksi tunnettua tv-ohjelmaa alkoivat pyörimään.

- Se, että ihmiset tulevat juttelemaan nykyään, vaihtelee suuresti. Joskus aikoinaan huomasi, kun tuli paljon juttuja, joissa olin mukana, niin niitä katseita tuli enemmänkin. Helsingissä ihmiset osaavat peittää sen, että eivät katso, mutta maakunnissa monesti jotkut jäävät kyllä tuijottamaan, Summanen pohjustaa ja jatkaa:

- Silloin kun Isänmaan toivot ja Studio Julmahuvi alkoivat, niin alkoi se varsinainen huutelu. Sitä huomasi esimerkiksi baareissa, että nyt naama on monelle tuttu. 

Summanen kertoo, että vapaa-ajalla hän haluaa olla paljon itsekseen. 

- En ehkä haluaisi lähteä sitä analyysia tekemään, että millainen olen julkisuudessa ja millainen yksityishenkilönä. Vapaa-ajalla saatan kuitenkin olla hieman vetäytyvämpi kuin julkisuudessa. Sen huomaa varsinkin siitä, kun tulee jostain hulinan keskeltä, niin kotona on mukava olla ihan itsekseen. 

Kuuntele Sadun Sunnuntaivierasta Iskelmältä sunnuntaina kello 13-16. Petteri Summasen haastattelun löydät myös alta tai suoraan Radioplay-sovelluksesta. 

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Petteri Summasen ja personal trainerin tiet erkanivat ensimetreillä - yksi puhelu muutti kaiken

Lue myös: Petteri Summanen kovasanaisena Yösyöttö-riidasta: "Shokeeraava ja lamauttava kyykytys"

Kilpailut

Uusimmat