Kuva: Shutterstock

Mitä seksifantasioita hävetään kaikista eniten? Suomalainen seksuaaliterapeutti kertoo

02.11.2020 20:15 - Iiro Myllymäki

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin mukaan eniten häpeää koetaan fantasioista, joiden toteuttaminen on laitonta.

Rosanna Kuljun vetämän GRL GANG -podcastin uusimmassa jaksossa käsitellään seksifantasioita. Vieraana fantasioita puimassa on Sex Tape Suomi -ohjelmasta tuttu seksuaaliterapeutti Marja Kihlström.

Rosanna Kulju kertoo podcastin aluksi googletelleensa yleisimpiä seksifantasioita ja löytäneensä vastauksiksi työkaverista fantasioimisen, kolmen kimpan, dominoinnin, seksin samaa sukupuolta olevan kanssa, jalkafetissileikit ja monen orgasmin antamisen kumppanille. Marja Kihlström täydentää listaa vielä muutamalla lisäyksellä. Hänen mukaansa yleistä fantasioissa on yllättävä seksi täysin tuntemattoman ihmisen kanssa, aistien rajoittaminen, BDSM ja seksin harrastaminen kumppanin katsoessa vierestä.

Rosanna Kulju (kuva: Juho Tirkkonen)

Rosanna Kulju kysyy Marja Kihlströmiltä, mitkä puolestaan ovat ihmisiä eniten hävettävät seksifantasiat.

- Syvin häpeä liittyy niihin fantasioihin, joiden toteuttaminen ei ole lain puitteissa sallittua. Seksuaaliterapiassa joku saattaa ekaa kertaa kertoa, että fantasioi eläinseksistä tai lapsiin kohdistuvasta seksistä. Nämä ovat asioita, jotka eivät ole yhteiskunnallisesti hyväksyttyjä tai ovat laissa kiellettyjä. Minun pitää pystyä työssäni puhumaan niistäkin, Kihlström kertoo.

Kihlström sanoo, että näitä fantasioita miettivän on oltava tarkkana, että fantasia ei johda itse tekoon.

Joillekin häpeää saattavat tuottaa fantasiat virtsalla ja ulosteella leikkimisestä.

- Jos molemmat sitä haluavat, siinä ei ole mitään pahaa, mutta eihän näistä ehkä tyttöporukoissa puhuta, Kihlström sanoo.

Marja Kihlström (kuva: Atte Mäläskä)

Avoimuus ruokkii avoimuutta

Rosanna Kulju kertoo, että on iän myötä tullut rohkeammaksi puhumaan omista seksifantasioistaan seksikumppanin kanssa. Myös kumppanin avoimuus kannustaa olemaan avoin itsekin.

- On yksi tyyppi, jonka kanssa minulla on ollut pidempään jo juttua mutta emme seurustele. Hän on hyvin avoin ja kertonut minulle paljon asioita. En ole koskaan ollut kenenkään kanssa niin vapautunut kuin hänen kanssaan, Kulju paljastaa.

Podcast-jaksossa Kulju ja Kihlström keskustelevat myös muun muassa siitä, miten omat seksifantasiat voi tuoda esiin seksikumppanille ja miten voi toimia, jos ei haluakaan toteuttaa oman kumppaninsa seksifantasioita. Koko jakson pääset kuuntelemaan Podplay-palvelusta tästä linkistä.

Marja Kihlström on ollut aiemminkin puhumassa seksistä ja seksuaalisuudesta GRL GANG -podcastissa. Kaksikon tuon kerran keskusteluista pääset lukemaan tästä jutusta.

Podplayn pääset lataamaan sovelluskaupoista tai osoitteesta podplay.com:

iOS 
Android 

Lue myös: Suomalaiset vastasivat, mikä kiihottaa eniten - samaistutko?

Lue myös: "Unohdimme lukita oven" - suomalaiset paljastavat huikeimmat seksikokemuksensa

Voice.fi ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat