Kuva: AOP

"Olin liian raju" - Marco Bjurström ei ollut ensimmäinen valinta jättisuositun ohjelman juontajaksi

25.12.2020 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bjurström nähtiin vuosituhannen vaihteessa Bumtsibum-ohjelman energisenä juontajana.

Vuosituhannen vaihteessa yksi tv:n suosituimmista viihdeohjelmista oli Bumtsibum. Ohjelmassa julkisuudesta tutut laulajavieraat arvailivat ja esittivät erilaisia kappaleita säestäjien johdolla.

Ohjelmaa tuolloin juontanut Marco Bjurström, 54, kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle, että suuri julkisuus toi myös mukanaan paljon negatiivisuutta.

- Ison julkisuuden alkuaikoina muutama kolumnisti kirjoitti monta kertaa niin rumasti, että mietin, mitä pahaa oikein olen tehnyt? Se sattui, mutta en todellakaan sellaisten takia halunnut ottaa askelta taaksepäin.

Bjurström myös paljastaa, että ei ollut aluksi ensimmäinen vaihtoehto jättisuositun ohjelman juontajaksi.

- Tuo koko juontajapesti oli sattumien summaa niin kuin moni muukin asia elämässä. Olimme silloin Kaapelitehtaalla kuvaamassa toista suurta viihdeohjelmaa ja olin siinä koreografina. Työkaverini sanoi, että olisipa kiva tehdä sun kanssa joskus jotain muutakin ja ehdotti, että olisi mahdollista tehdä pilottijakso toiseen ohjelmaan...

- Teimme sitten koejakson ja sain olla siinä täysin oma itseni. Minuahan ei aluksi valittu Bumtsibumiin MTV:n johdon vuoksi, sillä olin liian raju, mutta ohjelmaformaatin johto Lontoosta ja Irlannista sitten käänsi MTV:n henkilöstön päät siitä, että kannattaa ottaa tuo Marco.

Paljastus hämmensi myös juontaja Kotosen, joten Bjurström jatkoi kertomalla, että asia ei häntä vaivannut.

- Sinne oli aluksi valittu ihan toinen henkilö! Olin ihan sujut asian kanssa ja minulla oli muitakin töitä, joten ei siinä mitään. Sitten tuli soitto, että ulkomaan tyypit haluavat tavata minut ja juttelimme pitkään hotellin aulassa. Sain siinä kritiikkiä ja kiitosta yhtä aikaa.

Voit kuunnella koko jakson sunnuntaina Iskelmän taajuksilta tai suoraan Podplay-palvelusta.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Kitaristitähti Erja Lyytinen sai koronakesään huikean piristyksen: "Tuo lisäpontta"

Lue myös: Suvi Teräsniska somepostauksestaan, joka keräsi suurimman palautevyöryn: "Jengi oli, että 'Mitä?!'"

Kilpailut

Uusimmat