Kuva: Laura Kiuru

Suomalainen tosi-tv-tähti kertoo tulleensa kaapatuksi lomamatkalla - havahtui tilanteeseen metsässä

29.07.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vilma Karjalainen havahtui huuruisen illan päätteeksi olevansa keskellä metsää kolmen tuntemattoman miehen seurassa.

Humalassa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, välillä heikentynyt itsesuojeluvaisto voi aiheuttaa vaaratilanteita. Sen tietävät omasta kokemuksesta myös suomalaiset tosi-tv-tähdet.

Mamma Mia -podcastin uudessa jaksossa tosi-tv-tähdet Henna Kalinainen, 32, ja Vilma Karjalainen, 28, jakavat hurjimmat kännitarinansa. Kalinainen nousi vuosituhannen ensimmäisellä vuosikymmenellä Big Brother -ohjelmasta, joka tunnettiin tuohon aikaan alkoholinhuuruisena ohjelmana. Karjalainen osallistui puolestaan entisen kumppaninsa kanssa Temptation Island -ohjelmaan, jossa niin ikään osallistujat viettävät kosteita juhlia runsaasti.

Vaikka tosi-tv-ohjelmista riittäisi taatusti runsaasti muisteltavaa alkoholin täytteisten iltojen myötä, Karjalainen kertoo humalaisesta kokemuksestaan lomamatkalta vuosien takaa.

- Meidäthän kaapattiin kaverin kanssa muutaman kerran Turkin lomalla, Karjalainen paljastaa.

- Tämä on siis aika perus asia siellä, saattaa kuulostaa aika oudolta, tosi-tv-tähti jatkaa.

Karjalainen kertoo olleensa ystävänsä kanssa paikallisessa kahvilassa nauttimassa drinkkejä, kun paikallinen tarjoilija ryhtyi Karjalaisen mukaan houkuttelemaan kaksikkoa kanssaan viettämään iltaa yökerhoon. Suostuttelun jälkeen naiset suostuivatkin lähtemään tarjoilijan kanssa jatkamaan iltaa yöelämään.

Vaaleahiuksiset naiset herättivätkin huomiota yökerhossa ja saivat osakseen runsaasti huomiota.

- Tuntui, että jonkun käsi oli aina jonkun perseessä kiinni, Karjalainen muistelee iltaa.

(kuva: Laura Kiuru)

Poistuttuaan ravintolasta naisille tarjottiin kolmen miehen taholta autokyytiä hotelille. Runsas alkoholin nauttiminen oli saanut käsityskyvyn ja itsesuojeluvaistot heikkenemään, joten naiset istuivat tuntemattomien miesten kyytiin.

Vaikka yökerho oli sijainnut aivan hotellin läheisyydessä, automatka tuntui kuitenkin venyvän. Jossain vaiheessa naiset huomasivat olevan metsän keskellä auton kyydissä ja naiset huolestuivat. Karjalainen kertoo heidän ottaneen asian puheeksi miesten kanssa.

- Sanoimme heille, että 'hei, tässä on nyt hetki vierähtänyt, haluaisimme mennä hotellille', Karjalainen muistelee naisten todenneen miehille.

Tosi-tv-tähti muisteleekin tapahtuman olleen pelottava.

- Olihan se jännittävä tilanne, kun koko ajan halusi pois tilanteesta ja mietti, että mitä pahimmassa tapauksessa voisi tapahtua, Karjalainen tunnustaa.

Karjalainen kuitenkin toteaa miesten olleen hyväntahtoisia. Miehet olisivat tosi-tv-tähden mukaan halunneet juhlia naisten kanssa.

- He olisivat vain halunneet bilettää meidän kanssa lisää ja veivät sitten meidät vastoin tahtoamme jonnekin, Karjalainen muistelee jännittävän tilanteen loppua.

Lopulta miehet olivat suostuneet viemään naiset takaisin hotellille, mutta vielä pitkän paluumatkan aikana naisia oli yritetty suostutella yhteiseen ajanviettoon. 

- Oletko oppinut tästä nyt yhtään mitään?, Kalinainen tivaa ystävältään.

- Älä lähde ulkomailla tuntemattomien miesten kyytiin, jotka lupaavat heittää sut himaan, Kalinainen painottaa.

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Tosi-tv-tähti harrasti vahingossa seksiä ystävänsä puolison kanssa - asia valkeni seuraavana aamuna

Lue myös: Henna Kalinainen tunnustaa myyneensä häpykarvojaan - 'Enää en olisi valmis tekemään mitä tahansa''

Lue myös: Vilma Karjalainen menetti neitsyytensä 14-vuotiaana - "Menetin seksihaluni vuosiksi"

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat