7 pientä tekoa, joilla osoitat rakkautesi kumppaniasi kohtaan

06.03.2015 16:45 - Linda Arponen

Vie kahvi sänkyyn ja muista sanoa kiitos.

Kestävän parisuhteen kulmakiviä on tehdä kumppanin olo arvostetuksi ja rakastetuksi. Parantaaksesi yhteyttänne voit kokeilla seuraavia pieniä tekoja, joilla kerrot toiselle puoliskollesi, kuinka paljon hänestä välität.

Vie kumppanillesi kahvia sänkyyn

Kofeiinin suurkuluttajille ei voi olla parempaa tapaa aloittaa aamua, kuin saada valmista kahvia suoraan sänkyyn. Jos olet siis keittämässä itsellesi kahvia, keitä samalla kumppanillesi. Muista lisätä myös maitoa tai sokeria, niin kuin hän kahvinsa haluaa.

Sano kiitos

Saattaa kuulosta hassulta, mutta muistatko, milloin viimeksi kiitit kunnolla puolisoasi? Kumppanisi ansaitsee kiitoksensa, vaikka kiittäisitkin vain siitä, että hän maksaa puolet vuokrasta tai että hän on vierelläsi. Kiitollisuuden osoittaminen on hyvä ja helppo tapa vahvistaa parisuhdetta ja osoittaa arvostusta toista kohtaan.

Tee hänen kotityönsä

Olette saattaneet sopia omista vastuutehtävistänne esimerkiksi niin, että sinä teet ruoan ja hän hoitaa siivoamisen. Jos rakkaallasi on kuitenkin erityisen raskas viikko, auta häntä tekemällä hänen kotityönsä. Kun sinulla rankkaa, on hänkin valmis auttamaan sinua.

Käytä vihdoinkin lahjaa, jonka kumppanisi osti sinulle

Kumppanisi saattoi ostaa sinulle syntymäpäivälahjaksi tehosekoittimen tai uudet kuulokkeet, mutta olet ollut niin kiireinen, ettet ole ehtinyt ottaa lahjaa edes pois paketistaan. Korkkaa siis lahja ja ota se käyttöön, kumppanisi tulee olemaan iloinen nähdessään, että käytät sitä viimeinkin.

Pyydä häneltä neuvoja

Useimmat meistä pitävät siitä, että voimme olla toisille avuksi. Jos tämä koskee myös kumppaniasi, tee hänen olonsa korvaamattomaksi kysymällä hänen mielipidettään johonkin mieltäsi painavaan asiaan. Vaikka kumppanillasi ei olisikaan kaikkia vastauksia, hän pitää siitä, että kunnioitat hänen mielipiteitään.

Anna kumppanisi nukkua

Jos teidän pitää esimerkiksi viedä koira ulos aamulla tai lapset päiväkotiin, anna kumppanillesi mahdollisuus nukkua vielä hetken pidempään ja hoida asia hänen puolestaan.

Hoida kumppanisi puolesta jokin juokseva asia

Voi olla, että kumppanisi sanoo päivittäin, että hänen pitäisi viedä vaatteita pesulaan tai että hänen pitäisi ostaa uusia partateriä. Jostain syystä asia kuitenkin unohtuu yhä uudelleen. Näytä siis, että välität ja hoida asia hänen puolestaan. Hän tulee olemaan kiitollinen, että saa asian vihdoin pois päiväjärjestyksestä.

Lue myös: 10 ihanaa tekstiviestiä, jotka pelastavat päivän hetkessä

Lähde: Loverly

Kilpailut

Uusimmat