Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat karmeimmat seksikokemuksensa - "Hän potkaisi minua vahingossa ja aloin itkemään"

09.08.2016 21:45 - Senja Rapila

Välillä seksileikkien ohella voi tapahtua kaikkea odottamatonta, jotka eivät välttämättä ole positiivisia yllätyksiä.

Jos olet joskus joutunut tilanteeseen, jossa seksi uuden - tai vanhan - kumppanin kanssa on ollut erityisen vaivaannuttavaa ja noloa, ei kannata huolestua. Kaikki ovat joskus joutuneet siihen tilanteeseen, missä kaikki menee aivan pieleen.

Cosmopolitan on nyt selvittänyt miehiltä, mitkä ovat olleet heidät karmeimpia seksikokemuksiaan.

"Menimme yliopistossa tyttöystäväni kanssa hiljaa hänen huoneeseensa, jotta emme herättäisi hänen huonetovereitaan. Jossain kohdassa hän liikahti alaspäin todella nopeasti, jolloin löimme vahingossa päämme yhteen. Näin tähtiä ja sanomattakin on selvää, että hommat loppuivat siihen, kun yritin saada pyörimisen päässäni loppumaan. Pahinta oli, että hänen huonekaverinsa kuulivat kaiken ja olivat myöhemmin todella huolestuneita punaisesta jäljestä päässäni."

"Yritin kerran piristää suuseksiä Nutellalla. Kävi ilmi, ettei se sovi siihen. Seksisessio päättyi nauruun, sinisiin palleihin ja yllättävän likaiseen pesusessioon suihkussa."

"Kun kerran harrastin seksiä, kysyin tytöltä, haluaako hän minun tulevan hänen päälleen. Hän vastasi, että 'Älä huoli, en tule raskaaksi' ja jatkoi lausettaan 'Ja vaikka tulisinkin, me saisimme todella söpöjä vauvoja'. Se ei ole ihan sitä, mitä haluat kuulla 18-vuotiaana."

"Se oli yhden illan juttu sen jälkeen, kun olin hyppinyt bileistä toisiin illan aikana. Kun päädyimme lopulta minun luokseni, kello oli puoli viisi aamulla ja olimme vieläkin todella humalassa. Koska olin väsynyt ja humalassa, en pystynyt suoriutumaan erityisen pitkään. Nukahdimme lopulta molemmat kesken seksin."

"Harrastimme melko tavallista seksiä ja uskon, että tein jotain oikein, koska hän tuli ja potkaisi minua vahingossa polvella lantioon, jossa minulla on vanha jalkapallovamma. Itkin välittömästi kivusta ja meidän piti lopettaa hommat siltä illalta."

"Olimme hänen vanhempiensa sohvalla katsomassa elokuvaa. Olin valmis alkamaan hommiin ja odotimme vain, että hänen vanhempansa menisivät nukkumaan. Lopulta kuulimme, kuinka ovi sulkeutui ja odotimme pienen hetken. Aloitimme muhinoimalla ja käsien käydessä peiton alla. Vaatteet olivat vielä päällä tässä vaiheessa. Käteni hivuttautuivat hänen housuilleen ja suutelin hänen niskaansa, jonka jälkeen käytin sormiani. Yhtäkkiä kuulimme hänen äitinsä huutavan hänen nimeään ja sanovan: 'Tuletko tänne hetkeksi'. Seuraavaksi tyttö tuli takaisin tomaatin punaisena ja sanoi, että minun pitää lähteä. Kävi ilmi, että hänen äitinsä kurkkasi olohuoneeseen sen jälkeen kun hän toivotti hyvät yöt ja näki kaiken mitä teimme."

"Olin löytänyt itselleni yhden illan jutun ja meidät keskeytti lopulta hänen huonetoverinsa, joka oli hyvin konservatiivisen saarnamiehen tytär. Vietin loppuillan kuunnellen, kun minulle luettiin kappaleita Raamatusta."

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Deittisovellukset vaikuttavat itsetuntoon: "Saa käyttäjän tuntemaan itsensä esineeksi"

Lue myös: Suomalainen seksologi vakuuttaa: Jokainen nainen voi saada orgasmin

Kilpailut

Uusimmat