Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat: Salaisuudet, joita en kerro kumppanilleni

17.08.2016 23:15 - Pauliina Jokinen

Mitä sinä jättäisit kertomatta?

Kuten naisilla, myös miehillä saattaa olla parisuhteessa salaisuuksia, joita heillä ei ole aikomustakaan kertoa kumppanilleen. Seitsemän miestä paljastivat pienempiä ja suurempia salaisuuksia, joita he eivät koskaan tule kertomaan tyttöystävilleen.

Ystäväni eivät pitäneet hänestä

"Kun aloin tapailla tyttöystävääni, eivät ystäväni pitäneet hänestä. heidän mielestään tyttöystäväni oli ärsyttävä. Uskon tyttöystäväni yrittäneen liikaa, eikä hän ollut oma itsensä. Ajan kuluessa tämä muuttui ja nykyisin suurin osa ystävistäni pitää hänestä. En koskaan kertonut asiaa tyttöystävälleni."

Olin jo käynyt treffeillä

"Sinä iltana, kun tapasin tyttöystäväni ensimmäistä kertaa oikeassa elämässä, olin jo ollut treffeillä. Tapasimme deittisovelluksen kautta ja minulla oli ollut samana iltana jo toisetkin treffit. En kertonut sitä hänelle."

Soitan vaikeissa asioissa ensin äidilleni

"Olen usein jutellut ensin äitini kanssa jostakin vaikeasta asiasta, ennen kuin juttelen vaimolleni. En kerro sitä hänelle, sillä tiedän asian loukkaavan. Hän uskoo olevansa ihminen, jolle kerron ensimmäisenä kaiken."

Inhoan hänen laittamiaan ruokia

"Vaimoni ei ole hyvä kokki. Olemme olleet yhdessä 12 vuotta, enkä ole ikinä kertonut sitä hänelle. Ruoka ei ole hyvää, mutta se on syötävää. Olen syönyt pahempiakin ruokia. Ja jos joku laittaa sinulle ruokaa, on urpoa valittaa asiasta. Hän saattaa ihmetellä, miksi tarjoudun niin usein kokkaamaan ja hän varmasti luulee, että pidän siitä enemmän kuin todellisuudessa pidänkään."

Olen pettäjä

"Petin edellistä tyttöystävääni. Hän ei koskaan saanut tietää asiasta, enkä kertonut siitä nykyisellekään tyttöystävälleni. en halua hänen kuvittelevan, että tekisin sen uudelleen."

Kuinka monen naisen kanssa olen harrastanut seksiä

"En aio koskaan kertoa kihlatulleni, kuinka monen naisen kanssa olen mennyt sänkyyn. Olen huolissani, että hän haluaa tietää asian, ennen kuin menemme naimisiin. En tiedä, pitäisikö minun vältellä aihetta vai valehdella"

Kaipaan häntä

"Teen suuren numeron poikien viikonlopuista, mutta oikeasti kaipaan häntä."

Lue myös: 75 vuotta avioliittoa takana - katso, miten onnelliselta tämä pari näyttää!

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat