Kuva: Fotolia

Menikö ensitreffit nappiin? Merkit siitä, että deittisi on kiinnostunut sinusta

12.01.2017 14:15 - Senja Rapila

Jos treffikumppanisi ei koske puhelimeensa koko illan aikana, se kertoo jo pelkästään hyvää.

Joskus ensitreffit voivat hermostuttaa niin paljon, ettei sitä pysty muuhun keskittymäänkään kuin pelkästään omaan hermostuneisuuteensa. Välillä kannattaakin hengähtää syvään ja keskittyä siihen, kuinka toinen osapuoli kokee treffit.

Jos epäilet yhtään, että treffikumppanisi ei olisi todellisuudessa kiinnostunut sinusta, kannattaa kiinnittää huomiota pieniinkin eleisiin ja ilmeisiin. Elite Daily listasi yhdeksän eri merkkiä siitä, että treffikumppanisi on todella kiinnostunut sinusta.

1. Hän ilmestyi paikalle ajoissa. Tämä kertoo siitä, että hän todella arvostaa aikaasi ja on yhtä innoissaan tapaamisesta kuin mitä sinä saatat olla.

2. Hän rentoutuu nopeasti. Jos treffikumppanisi tuntuu jännittyneeltä alkuun ja rentoutuu hyvin nopeasti seurassasi, hän tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi seurassasi. Tästä syystä hän laskee suojakuorensa ja uskaltaa olla oma itsensä.

3. Keskustelunne on syvällistä. Jos pinnallinen keskustelu menee äkkiä syvällisyyksiin, eikä teidän edes tarvitse pohtia seuraavaa puheenaihetta, menee teillä hyvin. Hän ei siis teeskentele, vaan haluaa oikeasti tutustua sinuun.

4. Hän ylläpitää katsekontaktia. Hänen ei tarvitse hakea mielenkiintoista katsottavaa muualta, jos hän on kiinnostunut sinusta.

5. Hän ei koske puhelimeensa illan aikana. Vaikka hänen ystävänsä paukuttaisivat ryhmäkeskusteluun jatkuvasti viestejä, hän saattaa laittaa puhelimensa äänettömälle, mutta ei koske enää sen jälkeen puhelimeensa. Jos hän ei huomioi puhelintaan lainkaan, olet hänen ykkösprioriteettinsa.

6. Hän nojaa jatkuvasti puoleesi. Jos huomaat, että hän tulee jatkuvasti lähemmäksi, kertoo se kiinnostuksesta ja siitä, että hän pitää sinua todella vetovoimaisena. Hän saattaa jopa vitsien ohella koskettaa sinua, joka on varma merkki kiinnostuksesta.

7. Nopeat treffit muuttuivat koko illan pituisiksi. Vaikka olisittekin sopineet, että näette vain pikaisesti, saattavat treffit "vahingossa" venähtää koko illan pituisiksi. Hän jopa saattaa perua tai venyttää menojaan, jotta hän voi viettää enemmän aikaa kanssasi.

8. Hän hymyilee kuin lapsi karkkikaupassa. Jos olet saanut hänet hymyilemään sellaista hymyä, jota näkee lapsilla kun he saavat uusia leluja tai karkkia, olet saanut hänet haaviisi. Et välttämättä edes ole sanonut mitään hauskaa, vaan pelkästään se hyvä tunne, joka sinusta välittyy, saa hänet hymyilemään onnesta.

9. Hän nauraa vitseillesi. Et välttämättä ole maailman parhain vitsiniekka, mutta jos hän nauraa jopa huonoillekin vitseillesi, on se selvä merkki siitä, että hän pitää sinusta.

Kerroimme myös aiemmin siitä, että toisen tunteet on helppo selvittää yhden pienen kikan avulla: Tutkijoiden mukaan ihminen kokee toisen huonotkin heitot huvittaviksi, jos hän tuntee vetoa toiseen osapuoleen. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Nainen jakoi naapuripöydän katastrofaaliset "treffit" Twitter-seuraajilleen - todellinen nettihitti

Lue myös: Suomalaiset kommentoivat erilaisia treffimahdollisuuksia: "Pahinta on, jos mies on pihi p*skiainen"

Lue myös: Tinder-treffit sopinut nainen arvosteli deittinsä pituutta - mies iski takaisin samalla mitalla

Kilpailut

Uusimmat