Kuva: Fotolia

Varmista naisen orgasmi - ota käyttöön K18-vinkit!

30.05.2017 22:45 - Senja Rapila

Muun muassa klitoriksen oikeanlainen, herkkä simulointi on tärkeä tehtävä, joka saa naisen kuin naisen kiemurtelemaan nautinnosta.

Miestensivusto Ask Men on listannut neljä vinkkiä, joilla naisen saa varmimmin orgasmin kouriin jokaisella seksikerralla. Voit lukea kaikki vinkit alapuolelta.

1. Myskinen partavesi

Hajuaisti on yksi tärkeimmistä ja voimakkaimmista aisteista, kun puhutaan seksistä. Varsinkin myskiset tuoksut uhkuvat testosteronia, joka saa naisen seksuaaliset halut nousemaan. 

2. Pidä hänen jalkansa lämpiminä

Naiset tunnetaan siitä, että he työntävät kylmät jalkansa miehen lämmitettäviksi nukkumaan mennessä. Tässä miehen kannattaakin pitää huolta, että naisen jalat ovat lämpimät, kun orgasmia havitellaan. Nimittäin tutkimusten mukaan naisten orgasmin saanti on 30 prosenttia todennäköisempää silloin kun hänen jalkansa ovat lämpimät.

Voit myös hieroa naisen jalkoja lämmittävällä hierontaöljyllä ennen itse aktin alkua, jotta saat vilkastettua verenkiertoa naisen jaloissa. Samalla hieronta voi olla hyvää esileikkiä, jos hivelet vaivihkaa samalla hänen sisäreisiään.

3. Hyväile klitorista hellästi kielelläsi

Liikuttele kieltäsi naisen klitoriksen hupun ympäriltä, keskittyen kello kymmeneen ja kello kahteen. Sen jälkeen siirrä kielesi hellästi hupun alapuolelle. Tällä saat naisen melko varmasti huokailemaan nautinnosta.

Älä käytä liikaa voimaa, vaan keskity mieluummin hellään hyväilyyn. Joskus se on paljon parempi kuin kovakourainen käsittely.

Helpointa on, jos pyydät naisesi istumaan kasvoillesi. Näin hän voi ohjailla itseään ja sinua juuri oikeiden kohtien pariin. Mikäli hänen klitoriksensa on yliherkkä, voit stimuloida puolestaan g-pistettä, joka sijaitsee vaginan yläseinässä, samalla kun teet taikoja kielelläsi.

4. Suutele selän oikeaa puolta

Useimmiten naisen selkärangan oikea puoli on huomattavasti herkempi kuin vasen puoli. Jos siis suutelet häntä, hipsuttelet tai koskettelet, varmista, että kosket aina oikealle puolelle. Mikäli tämä ei aiheuta naisessa kylmänväristyksiä, kokeile helliä sipaisuja vasemmalle puolelle. Huomaat kyllä, kumpi puoli on herkempi.

Jotkut suosituista seksiasennoista voivat myös haitata naisen orgasmin saamista. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Orgasmin teeskentelemisellä on myös useita haittavaikutuksia, jotka voivat vaikuttaa suhteeseen ja sen laatuun. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Lähde: Ask Men

Lue myös: Miesten on pakko niistää orgasmin jälkeen - tutkijat: moni saa seksistä outoja oireita!

Lue myös: Missä on miehen g-piste ja miten sitä stimuloidaan? "Kymmenkertaistaa orgasmin"

Lue myös: Tutkimus selvitti: Miten monta peräkkäistä orgasmia nainen voi saada?

Kilpailut

Uusimmat