Kuva: Fotolia

"Minä rakastan sinua" ei ole paras tapa kertoa syvistä tunteista - käytä sen sijaan tätä lausetta

25.07.2017 15:45 - Anna Hopi - Luettu 19 944 kertaa

Rakkaudestaan voi kertoa muullakin tavalla.

Sanotko ne kolme sanaa tarpeeksi usein? "Minä rakastan sinua" on lause, jota kuullaan päivittäin parisuhteissa. Lausetta sanotaan, kun halutaan kertoa omien tunteiden syvyydestä ja rakkauden jatkuvuudesta. Kun ihastusta pidetään mahdollisesti ohimenevinäkin tunteina, rakkaus mielletään kiintymykseksi, joka kestää.

Jos rakastat toista ihmistä, miten todistat sen hänelle? Ihmisillä on erilaisia rakkauskäsityksiä, ja siksi tunteiden kertominen nähdään eri tavoin. Your Tango -sivuston mukaan on olemassa toisenkinlainen tapa kertoa syvästä välittämisestä kuin perinteinen rakkaudentunnustus.

Voit sanoa rakkaallesi, että "Olen sinua varten." Lause kielii siitä, että henkilö on valmis tekemään mitä tahansa sinun onnesi eteen. Henkilö, joka sanoo olevansa rakastaan varten, on valmis työskentelemään suhteen eteen. Hän on valmis antamaan omasta ajastaan ja laittamaan itsensä likoon.

(kuva: Fotolia)

Sekä "Minä rakastan sinua" että "Olen sinua varten" merkitsevät molemmat syviä tunteita, mutta jälkimmäisessä lauseessa sanot paljon enemmän. Kerrot, ettet lähde lähdössä ja annat kaikkesi parisuhteeseen - menet vaikka läpi harmaan kiven, jotta juttu kestää.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Uusi ihmissuhde haussa? Älä sitoudu ennen kuin 4 asiaa ovat kunnossa

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat