Voiko tämä olla edes totta? Lue rakkaustarina, joka on kuin suoraan elokuvasta

29.08.2017 15:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Joskus elämä on kuin satua, kaunista sellaista.

Kevin Walshin elämässä asiat ovat tapahtuneet aivan kuten elokuvissa. Alkuvaikeuksien jälkeen, hän löysi rakkauden naisesta, jonka oli tavannut jo paljon aiemmin.

Walshin kirjoittaman tarinan mukaan kaikki sai alkunsa vuosia sitten. Tuolloin 16-vuotias Walsh oli leirillä, jossa hän tapasi kauniin nuoren tytön.

"Kaunein tyttö, jonka olen koskaan nähnyt, käveli luokseni ja sanoi; Musta väri pukee sinua. Minulla ei ole hajuakaan miksi hän niin sanoi. Aloimme kuitenkin jutella ja meistä tuli ystävät. Pysyimme yhteyksissä jonkun aikaa."

Kuten arvata saattaa, elämä heitteli ja yhteydenpito katkesi. Silti Walsh omien sanojensa mukaan ajatteli kyseistä tyttöä päivittäin.

"Vahva tunne"

Vuosien jälkeen masennus otti vallan. Se sai Walshin miettimään itsemurhaa.

"Ajattelin päättää oman elämäni. Kirjoitin jäähyväiskirjeen ja menin paikkaan, jossa ajattelin tapahtuman suorittaa."

"Noin 5-10 sekuntia ennen kuin olisin riistänyt henkeni, puhelimeni soi. En tunnistanut soittajaa, mutta päätin vastata. Se oli HÄN."

Walshin mukaan soitolle ei ollut mitään erityistä syytä. Kyseessä oli pelkkä vahva tunne.

"Hän vain kertoi, että hänellä oli tunne, että hänen pitää soittaa minulle. Edellisestä puhelustamme oli kulunut vuosi."

Nainen sai Walshin luopumaan aikeistaan. Tuon hetken jälkeen Walsh kirjoitti ylös sanat, joilla hän 10 vuotta myöhemmin kosi.

"Ensirakkauteni soitti minulle hetkenä, jolloin olin päättämässä elämääni."

Kosintaan vastattiin myöntävästä ja nyt tämä toisensa 16-vuotiaana tavannut pari on onnellisesti naimisissa. Kuvan heistä näet alta.

Kyseinen tarina todistaa sen, että toisinaan elämä voi olla kuin kaunista satua, ja rakkaus, se on se voima joka elämää pitää yllä. Sitä ei kannata unohtaa.

Lue myös: Mikä rakkaustarina! Poika lupasi 3-vuotiaana naida ihastuksensa, päätyi toteuttamaan lupauksensa

Lue myös: Uskomaton rakkaustarina: Se oikea löytyi kirjoitusvirheen ansiosta

Lähde: Quora.com

Kilpailut

Uusimmat