Kuva: Fotolia

Teot, jotka saattavat estää sinua löytämästä rakkautta - ethän sorru?

21.09.2017 18:15 - Reija Saarinen

Negatiivisuus saattaa hyvinkin estää rakkauden löytämisen.

Rakkauden löytäminen ei ole helppoa. Sitä voi kuitenkin itse myös helpottaa välttämällä tiettyjä tapoja.

Elite Dailyn mukaan on ainakin viisi erilaista tapaa, jotka saattavat pahimmillaan johtaa siihen, että ihminen ei löydä rakkautta.

Miten on, tunnistatko piirteitä itsestäsi?

1. Olet todella negatiivinen

Negatiivisuus ei ole monenkaan mielestä viehättävä piirre. Siksi jatkuva negatiivisuus saattaa johtaa siihen, että ihminen saa viettää kaiken aikansa yksin. Ihmiset nimittäin haluavat viettää aikansa hauskojen, nauravien ihmisten seurassa, eivät hänen, joka ei näe mitään hyvää missään.

2. Miellytät kaikkia

Voi tuntua siltä, että miellyttäminen tekee ihmisestä helpon kumppanin. Todellisuudessa kukaan ei kuitenkaan halua rinnalleen ihmistä, jolla ei ole lainkaan omaa tahtoa tai omia mielipiteitä. Itseään pitää kunnioittaa, ja kenenkään ovimatoksi ei kannata jäädä.

3. Et halua tavata ketään

Kuulutko heihin, jotka peruvat treffinsä aina? Jos vastasit kyllä, teet todellakin hallaa itsellesi. Kukaan ei löydä rakkautta ilman, että tutustuu ihmisiin. Itsensä avaaminen muille saattaa tuntua vaikealta, jopa ahdistavalta, mutta rakastuminen vaatii rohkeutta.

4. Et ole päässyt yli eksästäsi

On selvää, että jos ihminen roikkuu edelleen kiinni omassa rakkaassaan, ei hän löydä rakkautta. Ennen kuin ihminen on sinut eronsa kanssa, ei hän voi löytää rinnalleen ketään uutta.

5. Olet liian valikoiva

Liiallinen valikoivuus ei ole hyvä asia. Jos ihmisellä on tarkat kriteerit, ei hän tule löytämään rinnalleen koskaan ketään. Maailmassa kun ei ole täydellistä ihmistä.

Lue myös: Miltä rakkaus tuntuu? Asiantuntijat kertovat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat