Kuva: Fotolia

Seksiasennot, jotka polttavat kaloreita yhtä paljon kuin treeni - löydätkö listalta oman suosikkisi?

23.09.2017 20:15 - Senja Rapila

Monia jooga-asentoja voi hyödyntää vällyjen välissä. Niiden avulla voi muuttaa lempipuuhasi kovaksi treeniksi, ja välttää päivän salitreenin.

Millaiset asennot siis polttavat eniten kaloreita? Elite Daily on listannnut seitsemän erilaista asentoa, joita kannattaa kokeilla.

Lotus

(kuva: YouTube)

Jokaisen treenin tulisi alkaa hyvällä lämmittelyllä. Lotus-asento onkin helppo asento tähän, mutta se saa myös nopeasti sykkeen kohoamaan. Pyydä kumppaniasi istumaan sängylle jalat ristissä ja istu hänen päälleen niin, että kiedot jalkasi hänen ympärilleen. Tämän jälkeen aloita hidas ylösalas-liike pelkästään jalkojesi voimalla.

Asento treenaa jalkalihaksia, vatsalihaksia sekä pakaralihaksia.

Rapukävely

Jos päällä oleminen taittuu jo kuin ammattilaiselta, on aika laittaa peliin hieman haastetta. Tässä asennossa mies makaa selällään, mutta sen sijaan että ratsastaisit miehellä niin, että istut polvet hänen lanteidensa vierellä, nojaa taakse ja nosta itsesi käsiesi ja jalkojesi varaan. Näin sinulla on mahdollisuus kontrolloida liikettä miten tahansa; kokeilla vaikka pieniä, ympyrämäisiä liikkeitä. 

Tämä treenaa koko kroppaasi ja lisäksi antaa mahdollisuuden syvään penetraatioon, josta varmasti molemmat nautitte.

Olkapäillä seisonta

Jos rakastat pilatesta, olkapäillään seisominen voi olla juuri sinun mieleesi. Tämä käy nimittäin kunnon intensiivisestä treenistä ja vie sinut samalla nautinnon huipulle.

Aloittakaa lähetyssaarnaajasta ja sitten vähitellen kumppanisi nostaa jalkasi hänen olkapäilleen. Tuon jälkeen vähitellen nosta itseäsi pystyyn niin, että peppusi ja selkäsi eivät enää koske sänkyä. Lopulta nosta jalkasi pois hänen olkapäiltään - tunnet välittömästi asennon tehon.

Flipperi

(kuva: YouTube)

Jos käsillä seisominen on liian vaativaa sinulle, voit kokeilla flipperiä. Asennolla on monia samanlaisia hyötyjä, mutta se ei ole niin raskas. Tässä mies on polvillaan sängyllä naisen jalkojen välissä, ja nainen nostaa alaselkäänsä sängystä käyttäen jalkojaan ja saaden hieman tukea kumppanilta.

Silta

Jos haluat lisätä treeniä käsille session aikana, voit muuntaa flipperin sillaksi nostamalla itsesi sängystä jalkojen ja käsien varaan. Näin treenaat koko kroppaasi.

Kottikärryt

Tässä asennossa nainen asettuu käsiensä varaan ja mies ottaa naisen lantiosta kiinni. Nainen kietoo jalkansa miehen ympärille. Tämä liike vahvistaa naisen yläkroppaa, mikäli nainen pitää kätensä suorana asennon aikana.

Keinuhevonen

Riippuen tahdistasi, keinuhevonen on loistava asento aloittaa verryttely ja lämmittely. Se treenaa myös useita lihasryhmiä, jonka vuoksi se sopii myös kovempaankin kyytiin. Pyydä kumppaniasi istumaan tuolille ja istu hänen päälleen, nojaten taaksepäin, jalat suorina. Voit määrätä treenin kovuuden nostamalla tai laskemalla jalkojasi.

(kuva: YouTube)

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Pomminvarmat merkit siitä, että suhteessanne on luottamuspula - ethän sorru?

Lue myös: 6 tärkeintä asiantuntijoiden seksisääntöä, jotka takaavat taivaalliset petipuuhat

Lue myös: Nautitko aamuseksistä? Olet muita älykkäämpi

Lue myös: Sytytä parisuhteen liekki todelliseen roihuun - katso miten onnistut

Kilpailut

Uusimmat