Kuva: Fotolia

Haluatko enemmän seksiä? Katso miten onnistut

27.09.2017 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Suhteessa kannattaa panostaa yhdessäoloon.

Etenkin pitkässä parisuhteessa seksielämä usein nuupahtaa. Alun intohimo hiipuu ja arki astuu kuvaan.

Onneksi kuitenkin on mahdollista pitää liekkiä yllä. Seksiasiantuntija Louise Mazantin mukaan ihmisten tulisikin kiinnittää omaan seksielämäänsä ihan yhtä paljon huomiota kuin uraansa ja sosiaaliseen mediaan.

Tutkimusten mukaan 30-45-vuotiaat harrastavat seksiä vain noin kerran viikossa. Monet kuitenkin myöntävät sen olevan liian vähän. Mutta miten seksikertojen määrää sitten voi lisätä? Muutaman Mazantin jakaman vinkin avulla saat liekkiin uutta pontta.

1. Älä anna siivoamisen viedä kaikkea aikaasi

- Aivan liian usein ihmiset tulevat kotiin töistä ja aloittavat talon siivoamisen. Kaikki kokkaaminen ja siivoaminen saattaa todellakin viedä ajatukset pois seksistä. Kannattaa kuitenkin joskus huijata itsensä nauttimaan. Vähennä valoja ja sulje kaihtimet, jotta huijaat itsellesi siistimmän kodin kuin se todellisuudessa on.

2. Älkää avatko heti tv:tä

- Tv on yksi houkuttelevimmista kodinkoneista iltaa ajatellen. Kannattaa kuitenkin odottaa 30 minuuttia ennen kuin tv:n avaa. Laittakaa musiikkia soimaan ja olkaa kahdestaan tuo aika ja takaan, että keksitte muuta tekemistä ennen kuin aika loppuu.

3. Lukekaa toistenne elekieltä

- Vaikka haluaisimme jotain, saatamme etenkin pitkässä suhteessa menettää kyvyn ehdottaa mitä haluamme. Ottakaa siis yhteistä aikaa ja kosketelkaa. Muista, että koskaan ei ole esimerkiksi huonoa aikaa ehdottaa hierontaa.

4. Älä stressaa

- On tärkeää, että voi jättää työasiat mielestään silloin, kun avaa kotioven. Silloin kannattaa myös laittaa puhelin sivuun ja keskittyä pelkästään omaan rakkaaseen.

5. Kehukaa

- Etenkin pitkässä suhteessa saattaa unohtua kauniiden sanojen lausuminen toiselle. Sitä ei kuitenkaan saisi unohtaa. Pitää flirttailla ja kehua. Kauniit sanat nimittäin herättävät myös himot.

6. Viettäkää treffi-iltoja

- Suunnitelkaa tasaisin väliajoin joku yhteinen illanvietti. Laittakaa se kalenteriin ja pitäkää siitä kiinni. Nauttikaa ja keskittykää toisiinne.

Lue myös: Nauti seksistä enemmän - käytännöllisillä vinkeillä onnistut

Lue myös: Voiko seksiä harrastaa liikaa? Asiantuntija vastaa

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat