Kuva: Fotolia

6 erilaista yhden illan juttua, jotka ovat sinkuille tuttuja

09.10.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Monet sinkut ovat kokeneet kännisen yhden yön jutun ja päätyneet sänkyyn jonkun aivan hänestä itsestään poikkeavan tyypin kanssa.

Yhden yön jutut jakavat mielipiteitä. Toiset eivät halua harrastaa sellaisia ollenkaan, kun taas joillekin ne ovat olennainen osa villiä ja vapaata sinkkuelämää. Metro.co.uk-sivusto on listannut kuusi erilaista yhden illan juttua, joita monet sinkut ovat varmasti päätyneet harrastamaan.

1. Känninen kerta

Heräät vieraasta sängystä ja mietit, mitä ihmettä viime yönä on oikein tapahtunut. Humalatilan takia seksistä ei ole jäänyt minkäänlaisia muistikuvia, mutta luultavasti kyseessä ei ollut mitään kaikkein hekumallisinta nautintoa.

2. Epäsovelias tyyppi

Päädyitkö sänkyyn jonkun täysin sopimattoman tyypin kanssa? Kyseessä saattaa olla vaikka pomosi tai setäsi paras ystävä. Jos näin käy, älä jää liioiksi surkuttelemaan tapahtunutta. Toki tapaus saattaa tehdä kohtaamisista kyseisen tyypin kanssa kiusallisia, mutta ajan kanssa nolostuminen hälvenee.

3. Tyyppi, joka on täysin erilainen kuin sinä

Sanotaan, että vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Kun kyse on puhtaasti seksistä, saatat kiinnostua jostakusta, joka on aivan erityylinen ihminen kuin sinä. Tarkoituksenasi ei ole saada uutta ystävää, joten ei ole niinkään väliä, kohtaavatko elämänkatsomuksenne ja kiinnostuksenkohteenne.

(kuva: Fotolia)

4. Tyyppi, josta halusit enemmän

Yhden yön jutuissa on se huono puoli, että toiselle osapuolelle saattaakin kehittyä odotuksia jostain suuremmasta. Ideaalia olisi, että molemmille on selvää homman päättyvän vain yhden kerran jälkeen, mutta joskus toinen osapuoli jää elättelemään toiveita uusista tapaamisista.

5. Pitkän tauon jälkeinen seksi

Jos et ole harrastanut seksiä vähään aikaan, sinulla saattaa olla pakottava tarve päästä nauttimaan taas vällyjen välisestä aktiviteetista. Tällöin rima ei välttämättä ole kovin korkealla. Tarkoituksena on vain päästä eroon patoutuneista seksuaalisista turhautumista, eikä tällöin kumppanin tarvitse olla mikään kaikkien unelmien täyttymys.

6. Tyyppi, jonka tunsit jo entuudestaan

Joskus tilanne saattaa päätyä siihen, että päädyt sänkyyn jonkun pitkään tuntemasi kaverin kanssa. Tästä ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa tai sen ei tarvitse vaikuttaa väleihinne huonontavasti. Olette molemmat aikuisia ihmisiä, ja aikuisilla ihmisillä on tarpeensa.

Lue myös: Onko yhden yön jutuista haittaa mielenterveydelle?

Lue myös: Noloimmat yhden yön jutut tarinoitiin netissä - pystytkö lukemaan punastumatta?

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat