Kuva: Fotolia

Naiset paljastavat, miksi poistuivat treffeiltä kesken kaiken - lue karut kertomukset

28.11.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Jollekin treffikumppanin ylimielisyys oli liikaa, kun taas toinen tajusi miehen kutsuneen toisenkin naisen samoille treffeille.

Jokainen varmasti tietää, että aina treffit eivät mene ihan putkeen. Joskus treffit saattavat muuttua niinkin karmaisevaksi kokemukseksi, että niiltä on vain pakko päästä pois. Näitä tilanteita varten on kehitetty jopa oma sovellus, josta olemme aiemmin kirjoittaneet tässä jutussa.

Nyt naiset ovat kertoneet Reddit-sivustolla omat tarinansa siitä, miksi he ovat joskus lähteneet treffeiltä pois kesken kaiken. Lue tarinat alta ja toivo, ettei sinulle koskaan käy samoin.

”Hän ei näyttänyt yhtään siltä, miltä hän näytti kuvassa. Lisäksi hän oli aika tylsä tyyppi.”

”Mies tuli paikalle myöhässä ja toi koiransa mukanaan baariin, jonka hän oli valinnut. Ehdotin, että menisimme kävelylle baarin sijaan, koska hänellä oli koira mukanaan, mutta hän kieltäytyi. Hän laittoi keskikokoisen koiransa kassiin, jonka hän laittoi roikkumaan koukusta tässä täydessä baarissa. Siihen mennessä kun olin saanut juomani juotua hän oli jo puhunut pahaa kahdesta ex-kumppanistaan ja äidistään. Lähdin pois ennen kuin hän oli saanut tilaisuutta tarjota minulle juomaa.”

”Sain ahdistuskohtauksen enkä halunnut kertoa siitä hänelle. Tuohon aikaan ahdistuskohtaukseni vain pahenivat, jos kerroin niistä jollekulle. Valehtelin uskottavasti lähtemiseni syystä, jotta hän ei luulisi, etten olisi kiinnostunut.”

”Mies kutsui minut baariin hänen ja hänen ystäviensä kanssa. Ilta oli hauska, ja minulla synkkasi hyvin miehen kanssa. Vitsailimme, ja jutteleminen oli sujuvaa. Jossain kohtaa mies meni vessaan ja yksi naisista, joiden kanssa olin jutellut mainitsi minulle, että hän pitää tuosta miehestä ja pyysi minua kehumaan häntä miehelle. Nainen sanoi olevansa hermostunut, koska nämä olivat heidän ensimmäiset treffinsä. Tämä kusipäämies oli kutsunut molemmat meistä treffeille ja pelaili meillä. Kerroin naiselle tästä, sanoimme suorat sanat miehelle ja lähdimme toiseen baariin.”

”En lähtenyt pois kesken kaiken, mutta lopetin treffit ajoissa, koska hän tekstaili jatkuvasti. Se taisi olla minulta kosto edellisistä treffeistä. Silloin kiusallisen hiljaisuuden aikana olin kerran katsonut kännykkääni. Hän huomautti minulle siitä ja syytteli, että tein niin jatkuvasti.”

”Muutaman kerran olen lähtenyt treffeiltä kesken kaiken, koska mies on ollut epäystävällinen treffipaikan henkilökunnalle. Yksi mies oli koppava ja ylimielinen minua kohtaan. Lähdin saman tien pois tämän huomattuani. Yksi tyyppi puolestaan oli kännykällään koko treffien ensimmäisen puoliskon ja jopa vastasi puheluun kesken keskustelumme.”

Lue myös: Eikö huvitakaan mennä treffeille? 4 vinkkiä, joiden avulla peruutat tapaamisen tyylillä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat