Kuva: Shutterstock

Kuinka huonoilta treffeiltä pääsee karkuun ilman, että loukkaa toisen tunteita? Lue 7 kohdan ohje

22.02.2018 20:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Muista muun muassa se, että ystävällisyyden ja flirttailun raja on todella hienoinen.

Varmasti jokainen meistä on elämänsä aikana ollut tilanteessa, jossa on mennyt treffeille, jotka eivät lopulta olekaan sellaiset mitä on odottanut. Näissä tilanteissa treffeiltä pois pääseminen voi olla suuren vaivan takana, jos ei halua olla tyly ja sanoa suoraan päin naamaa, ettei viihdy treffikumppanin seurassa.

Pop Sugar -sivusto on luetellut vinkkejä, joiden avulla pääset tilanteesta pois kunnialla, ilman että loukkaat treffikumppanin tunteita.

1. Jos tiedät välittömästi, ettei teidän juttunne tule toimimaan, ala suunnittelemaan "pakoasi" välittömästi heti ensimmäisen drinkin tai kahvin aikana. Älä koskaan, koskaan jää toiselle drinkille, jos et ole varma asiasta.

2. Hyväksy se, että olet sopinut itsellesi treffit. Olisi todella törkeää kävellä vain suoraan ulos ovesta, joten tilaa juoma ja anna treffikumppanillesi tilaisuus, vaikka tietäisitkin jo, ettet halua häntä enää nähdä uudelleen.

3. Ole ystävällinen, älä flirttaileva. Välttele antamasta vääriä signaaleja treffikumppanillesi, sillä se voi antaa hänelle väärän idean sinun tunteistasi.

4. Kysy ystävällisiä kysymyksiä, kuten onko hänellä sisaruksia tai millainen hän oli kouluaikoina. Vältä eteenpäin nojailua - ja varsinkin seksistä puhumista kaikissa muodoissaan.

5. Juo juomasi samaan tahtiin kuin treffikumppanisi. Älä juo omaasi nopeammin, sillä silloin treffikumppani voi ihmetellä sitä, miksi et ota toista juomaa.

Kun hän on ottamassa viimeisen hörpyn juomastaan, poistu vessaan hetkeksi kokoamaan ajatuksiasi. Kun palaat, voit jäädä seisomaan ja sanoa: "Oli todella mukava tavata, mutta minun pitää nyt lähteä".

Jos haluat suoran lähestymistavan sijaan kertoa jonkun valkoisen valheen, voit sanoa, että sinun pitää tehdä vielä hieman töitä tänään tai antaa eläimellesi lääke. Mikä tahansa pieni, valkoinen valhe voi pelastaa sinut tilanteesta.

6. Pysy päätöksessäsi. Pidä laukku olallasi, äläkä enää istu tuoliin, vaikka hän sinua yrittäisikin houkutella jäämään toiselle kierrokselle. Anna deitillesi ystävällinen halaus jos haluat.

7. Poistu treffipaikalta erikseen. Jos poistutte samaan aikaan, joudut kohtaamaan sen vaivaannuttavan hetken, kun treffikumppanisi saattaa yrittää suudella sinua hyvästiksi. Sen vuoksi voi olla helpompaa lähteä esimerkiksi eri suuntaan tai olla odottamatta kiireen verukkeella, kun hän käy vessassa ennen lähtöä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Seksiin liittyvät asiat, joita kenenkään ei pitäisi koskaan hävetä

Lue myös: Suomalaisnaiset puhuvat seksifantasioista rohkeasti: "Niiden ajattelu voi pelottaa joitain ihmisiä"

Lue myös: "Lähetin kirjeen ystävänpäivänä" - pahimmat erotarinat koottiin yhteen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat