Kuva: Shutterstock

Näitkö unta eksästäsi? Katso mitä se tarkoittaa

01.03.2018 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Entisestä kumppanista uneksiminen on yllättävän yleistä.

Oletko joskus herännyt aamulla outoon, ehkä jopa häpeälliseen tunteeseen, sillä olet nähnyt unta entisestä rakkaastasi? Jos vastasit kyllä, ole huoleti. Kyseisten unien näkeminen on yllättävän yleistä, mutta mitä ne meille tahtovat kertoa.

Uniasiantuntija Theresa Cheungin mukaan kyseiset unet saattavat kertoa muun muassa siitä, että ihminen ei alitajuisesti ole tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen.

- Tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että olisit edelleen rakastunut eksääsi. Saattaa kuitenkin olla, että entisessä rakkaassasi on jotain sellaisia piirteitä, joita nykyisestä suhteesta puuttuu, hän kertoo.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että unessa ei ole mitään pahaa. Cheungin mukaan ei kuitenkaan kannata heti rynnätä stalkkaamaan eksää esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

- On todella yleistä, että ihmiset uneksivat esimerkiksi ensimmäisestä rakkaudestaan. Se ei tarkoita sitä, että tämä ihminen tulisi etsiä Facebookista, vaan se tarkoittaa sitä, että sinun on löydettävä se intohimo ja elinvoima uudelleen nykyisessä suhteessasi, hän toteaa.

Lue myös: Eikö uni tule? Helppo niksi, joka auttaa nukahtamisessa

Lue myös: 10 tyypillisintä unta, ja mitä ne tarkoittavat

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat