Kuva: Shutterstock

Esileikin tärkeys ja oikea kenkävalinta - Miehet kertovat parhaimman naisilta opitun deittivinkkinsä

26.07.2018 15:15 - Emmi Moilanen

Myös itsevarmuus on naisten mielestä erinomainen valttikortti deittimarkkinoilla.

Omia sosiaalisia taitoja on mahdollista kehittää koko ajan. Erityistä hyötyä hyvistä vuorovaikutustaidoista on deittailussa ja onkin totta, että myös treffailussa harjoitus voi tehdä mestariksi. Alun kokemattomuus tai jännittäminen voivat tehdä uusien ihmisten tapailusta vaikeaa ja tässä tilanteessa on hyvä kääntyä esimerkiksi kokeneempien ystävien puoleen.

Your Tango -sivusto kokosi yhteen parhaimpia deittivinkkejä, jotka miehet ovat oppineet naisilta. Suomensimme parhaimmat vastaukset alle.

“Kun suutelette, älä kiirehdi. Se ei ole nopeuskilpailu.”

“Nainen opetti minulle oikeanlaisen tavan vetää hiuksista. Toinen tyyppi puolestaan näytti, mitkä alueet ovat erityisen herkkiä kaulalla ja korvien takana. Hienoja juttuja, naiset rakastavat niitä.”

”Tämä ei ole niinkään vinkki, mutta deittiprofiilini on enemmän tai vähemmän naispuolisten ystävieni käsialaa. Aluksi tein sen itse ja ilmeisesti lopputulos oli kauhistuttava. Naiset tekivät erinomaista työtä.”

”On olemassa suuri ero kivan tyypin ja hyvän miehen välillä.”

”Esileikin tärkeys ennen seksin harrastamista.”

”Että kenkävalinnallasikin voi olla suuri merkitys.”

“Että naiset viehättyvät itsevarmuudesta.”

“Puhkesin myöhään kukkaan ja en tajunnut ensimmäisen parin vuoden aikana deittailusta mitään. Naispuolinen ystäväni, johon olin ihastunut, kertoi, että objektiivisesti katsottuna olin viehättävämpi kuin hänen eksänsä. Nainen totesi myös, että minun ja hänen välillään ei kuitenkaan ole samanlaista kemiaa.”

”Et voi muuttaa naisen mieltä vaan ainoistaan mielialaa.”

Lue myös: Etsiikö hän vakavaa suhdetta? 3 merkkiä, joita tarkkailla ensitreffeillä

Lue myös: Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat