Kuva: Shutterstock

Miehet paljastavat: Mitä teen ollakseni hyvä ja rakastava poikaystävä

14.12.2018 22:45 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi läsnäolo, lohduttaminen ja hyväntuulisuuden levittäminen ovat piirteitä, jotka miesten mukaan tekevät hyvän poikaystävän.

On yksilöllistä, millaisia piirteitä toivomme seurustelukumppanilla olevan. Yleisesti tärkeinä piirteinä pidetään esimerkiksi luottamusta, avointa kommunikaatiota ja sitä, että kumppanin tukena pysytään myös vaikeilla hetkillä.

Your Tango -sivusto päästi miehet ääneen ja he kertoivat, mitä itse tekevät ollakseen mahdollisimman hyviä seurustelukumppaneita.

Hyödynnä sitä, mitä aiemmat parisuhteet ovat opettaneet

”Vaatii kärsivällisyyttä olla ”hyvä poikaystävä.” Pitää olla kärsivällinen itsensä kanssa ja sen, että oppii tuntemaan kumppaninsa. On hyvä myös hyödyntää oppeja, jotka olet oppinut aiemmista parisuhteistasi. Ne muistot opettavat ja kasvattavat, mutta pitää muistaa se, että edellistä suhdetta ei kuitenkaan koskaan tule vertaille nykyiseen.”

Ole koko ajan tietoinen siitä, mitä kumppanillesi kuuluu

”On aina hyvä olla tietoinen siitä, miten kumppanillasi menee, kysele kuinka hänen päivänsä on sujunut ja näytä kiinnostuksesi. Toinen tärkeä juttu on vaalia jatkuvaa, avointa ja molemmin puolista kommunikaatiota.”

Selvitä, mistä asioista seurustelukumppani pitää

”Kuuntelen tarkasti, mitä nainen minulle kertoo ja yritän todella muistaa ainakin pari juttua. Esimerkiksi silloin, kun hän haluaa jotakin, tiedän mitä ostaa lahjaksi. Aluksi kyselin hänen lempikukistaan ja laitoin muistiinpanot ylös puhelimeeni. Sitten kun oli aika lähteä kukkakaupoille, tiesin heti mitä ostaa.”

Laita kumppanin tarpeet omiesi edelle

”Hyvä poikaystävä laittaa toisen tarpeet aina omiensa edelle siksi, että oikeasti haluaa tehdä niin, eikä vain sen takia, että on pakko.”

Ole aina läsnä rakkaallesi

”Hyvänä poikaystävänä oleminen tarkoittaa sitä, että on aina läsnä rakkaalleen. Kuuntelee ja tukee, pitää kumppaninsa puolia sekä saa kumppanin olon tuntumaan kauniilta silloinkin, kun hän itse ei tunne niin. Halaa kun kumppani on surullinen, eikä koskaan saa häntä itkemään.”

Muista hassuttelun tärkeys

”Yritä saada tyttöystäväsi nauramaan ja hymyilemään aina kun mahdollista.”

Lue myös: Miehet kertovat: Missä vaiheessa tapailusuhteen voi virallistaa seurusteluksi?

Lue myös: Mikä saa kiinnostuksen lopahtamaan? Miehet kertovat

Lue myös: Tiesitkö, että tylsyys parisuhteessa on myös hyväksi? Vahvistaa suhdetta viidellä tapaa

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat