Kuva: Shutterstock

Tyttöystävä avautuu miehensä pienestä peniksestä - 'Joudun teeskentelemään orgasmit'

11.04.2019 23:45 - Lauri Kujanpää

Nainen kysyy lopuksi neuvoja muilta keskustelijoilta.

Eräs 25-vuotias nainen avautuu Reddit-sivustolla parisuhteensa ainoasta ongelmasta. Nainen kertoo, että hänen miehensä on muuten täydellinen, mutta yksi asia häiritsee - miehellä on liian pieni penis.

"Minun poikaystäväni ja minä olemme olleet yhdessä noin vuoden. Hän on kaikkea mitä haluan: Hauska, fiksu, urheilullinen, ihana ja hyvä sosiaalisissa tilanteissa. Yksi asia minua kuitenkin häiritsee ja se on hänen pieni peniksensä."

Nainen kertoo, että joutuu teeskentelemään orgasmit tavallisissa seksitilanteissa.

"Minulla on ollut vain muutama seksikumppani häntä ennen ja he ovat kaikki olleet niin sanotusti normaalikokoisia. Kun harrastimme mieheni kanssa seksiä ensimmäisen kerran, olin shokissa. Tilanne oli romanttinen ja täydellinen, mutta en voinut nauttia siitä. Hän sanoi, että saan hänet kovaksi, mutta en edes tuntenut häntä sisälläni. Jouduin jopa teeskentelemään orgasmin.

Hän on hyvä käyttämään käsiään ja suutaan, mutta penis pettää minut aina ja tuhoaa moodini. Myös jatkuva teeskentely saa minut hermostuneeksi. Yritän vältellä myös suihinottoa.

En haluaisi luovuttaa, sillä hän on muuten täydellinen. Olisin maailman onnellisin nainen, jos hänellä olisi edes normaalikokoinen. En vain uskalla puhua asiasta hänelle. Mitä voin tehdä?"

Monet keskustelijat ovat vastanneet naisen kysymykseen ja antaneet tälle neuvoja. Jotkut ovat sitä mieltä, että suhde kannattaa lopettaa, ja toiset taas neuvovat jatkamaan.

"Jos et ole tyytyväinen nyt, oletko koskaan?"

"Jos olet rakastunut, tuo on pieni ongelma. Kyllä hätä keinot keksii! Ja leluja on!"

"Jos olet suhteessa vain seksin takia, niin miksi edes olet suhteessa?"

"Valheessa eläminen on aina raskasta. Ota asia puheeksi ja miettikää yhdessä, miten voitte parantaa tilannetta."

Lue myös: Mieheltä kannattaa ottaa usein suihin raskausaikana - hämmentävä väite tutkijoilta!

Kilpailut

Uusimmat