Kuva: Shutterstock

Deittailetko sittenkin väärää tyyppiä? 4 suurinta hälytysmerkkiä paljastaa

19.05.2019 17:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi suuret mielipide-erot ovat merkki siitä, että kyseessä ei ehkä vielä ole se oikea elämänkumppani.

Uutisoimme aiemmin syistä, jotka voivat aiheuttaa sen, että deittiviidakossa seikkaillessasi puoleesi hakeutuu juuri niitä vääriä tyyppejä, joiden kanssa kemiat eivät lopulta klikkaa lainkaan. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Nyt Elite Daily -sivusto on haastatellut parisuhdevalmentaja Susan Winteriä, joka listasi seikat, jotka treffaillessa paljastavat sen, että haaviin on tarttunut tyyppi, joka ei ehkä ole sinulle vielä se oikea.

Kuulostavatko nämä tutuilta?

1. Sinusta tuntuu, että deiteillä itsestäsi nousee ne ikävimmät piirteet voimakkaasti esiin. Saatat huomata ärsyyntyväsi tai nalkuttavasi huomattavasti useammin kuin normaalisti.

2. Erimielisyydet saavat sinussa välittömästi riidanhalun esiin ja saatatkin ihastuksen tunteesta huolimatta osoittaa tapailukumppanille mieltäsi usein.

3. Jokin hänen käytöksessään aiheuttaa saa sinut hieman häpeämään – kyse voi olla esimerkiksi voimakkaista mielipide-eroista, jotka todennäköisesti tulevat rasittamaan suhdettanne myös myöhäisemmässä vaiheessa.

4. Huomaat jatkuvasti ajattelevasi, että jokin ei klikkaa välillänne. Et ehkä itsekään osaa täysin täsmentää, mikä on se seikka, joka ei tunnu oikealta. Winter toteaakin Elite Dailylle, että omaan tuntumaan ja intuitioon kannattaa yleensä luottaa.

Lue myös: Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

Lue myös: Ei vain juomista tai syömistä - 7 ihanaa treffi-ideaa, joiden parissa ei tule tylsää

Lue myös: Johtaako deitti sinua harhaan? 8 merkkiä paljastaa, että hän ei ole kiinnostunut oikeasti

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat