Kuva: Shutterstock

Opettele käsitöiden mestariksi - 8 vinkin avulla opit antamaan miehelle suunnatonta nautintoa

27.06.2019 23:45 - Senja Rapila

Älä unohda antaa kumppanillesi nautintoa myös käsin.

Monet unohtavat nautinnollisen käsipelin suhteessa. Se on harmi, nimittäin kumppanin masturbointi on todella hyvä tapa antaa nautintoa kumppanille. Tämän vuoksi Women's Health -julkaisu on pyytänyt ammattilaisen vinkit taivaalliseen käteenvetoon, josta kumppanisi varmasti nauttii.

Voit lukea neuvot alapuolelta.

1. Aloita keskustelemalla masturboinnista

Hyvä seksi alkaa keskustelulla siitä, mitä haluatte kumppaninne kanssa.

- Helpoin tapa saada selville hänelle toimivat jutut on kysyä, miten hän koskettelee itse itseään, seksuaaliterapeutti Holly Richmond kertoo.

- Pyydä häntä näyttämään mitä hän tekee yksin ja katso. Monia pelkästään kumppanin masturboinnin katselu kiihottaa.

2. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin

Jokainen mies ja jokainen penis ovat erilaisia, mutta käteenveto-tarkoituksessa voit jakaa ne kahteen kategoriaan: ympärileikattuihin ja ei-ympärileikattuihin.

Ympärileikatut penikset ovat tottuneet peniksen kärjen, eli terskan kosketteluun, joten tässä tapauksessa kannattaa kiinnittää siihen alueeseen enemmän huomiota.

Jos penis ei ole ympärileikattu, terska voi olla todella herkkä. Kiinnitä huomiota siihen, kuinka kumppanisi koskettaa itseään ennen kuin itse alat hommiin. Huomioi se, että mies ei välttämättä vedä esinahkaa erityisemmin alas asti.

(kuva: Shutterstock)

3. Käytä paljon liukuvoidetta

Liukuvoide tekee kaikesta parempaa.

- Kun käytät käsiäsi suun tai vaginan sijasta, jotka ovat luonnostaan kosteita, tarvitset liukuvoidetta minimoidaksesi ihokosketuksen välisen hankauksen. Käteenvedosta tulee paljon, paljon pehmeämpi ja helpompi sinulle ja nautinnollisempi hänelle, jos ette pihistele liukkarissa.

4. Älä pelkää puristusvoimaa

Monilla naisilla tulee ongelma siinä kohtaa, kun he eivät uskalla puristaa penistä.

- Koska klitoris on todella herkkä, naiset kohtaavat usein peniksen paljon hellemmin kuin olisi tarpeellista. Voit ottaa paljon lujemman otteen kuin mitä kuvittelet, seksiterapeutti vinkkaa.

Kun kumppanisi penis on jäykkänä, laita kätesi peniksen ympärille ja ala puristamaan sitä hiljalleen lujempaa. Pyydä kumppaniasi kertomaan, milloin puristusvoima on hänen mieleensä. Voit yllättyä siitä, kuinka paljon puristusta hän todella haluaa.

5. Vaihtele käsitekniikoita

Todennäköisyys on, että kumppanisi on tottunut itse edestakaiseen ylös-alas -tekniikkaan tyydyttäessään itseään. Joten silloin kun annat hänelle nautintoa, yksinkertainen on parasta.

- Monet naiset innostuvat liikaa ja kokeilevat liikaa erilaisia tekniikoita, mikä voi olla miehelle liikaa.

Jos haluat kokeilla jotain muuta kuin perinteistä tekniikkaa, älä vaihda liian tiuhaan. Noin minuutin välein on sopiva väli, Richmond vinkkaa. Älä kuitenkaan kokonaan vaihda liikettä, vaan lisää siihen varoen uusi twisti, kuten käyttämällä enemmän puristusvoimaa, liikuttamalla kättäsi nopeammin tai hitaammin.

Käytä kahta tai kolmea erilaista tekniikkaa joita vaihtelet.

6. Käytä molempia käsiä

Jos haluat antaa kumppanillesi enemmän nautintoa, ota molemmat kädet mukaan peliin. 

- Hän on todennäköisesti tottunut yhden käden tekniikkaan masturboidessa, joten jos käytät kahta kättä, lisäät peniksen stimulointia.

(kuva: Shutterstock)

7. Testaa eri alueita

Älä unohda miehen kiveksiä, paitsi jos tiedät, ettei hän pidä niiden kosketelusta. Hyväile miehen kiveksiä toisessa kädessä tai koskettele sormillasi niitä. Voit myös kevyesti sipaista kivesten välistä aluetta, joka on todella herkkä.

Voit myös ottaa miehen kivekset käteesi, mutta älä purista niitä (ellei mies pidä siitä). 

- Peniksen ja anuksen välissä on alue, jossa on paljon hermopäätteitä. Voit koskettaa myös sieltä.

Voit kokeilla myös stimuloida miehen anusta, mikäli tiedät hänen pitävän siitä. Älä koskaan testaa sitä kysymättä.

8. Kiinnitä huomiota hänen antamiin signaaleihin

Kommunikoikaa avoimesti siitä, mistä pidätte. Pyydä kumppaniasi kertomaan sinulle, jos jokin tuntuu hänestä epämukavalta. Kiinnitä huomiota hänen ruumiinelekieleensä, se voi paljastaa hänen nautinnostaan paljon. Tähän kuuluvat esimerkiksi kasvojen ilmeet, huokailut, hengityksen tahti ja erektion vahvuus.

Muista myös se, että välillä hyvä käsipeli voi voittaa perinteisen yhdynnän!

Lähde: Women's Health Mag

Lue myös: Miksi haluan katsella, kun kumppani masturboi? Naiset kertovat

Lue myös: Päivittäinen masturbointi kannattaa! 5 mittavaa terveyshyötyä

Lue myös: Naiset paljastavat: Oudoin paikka, jossa olen masturboinut

Lue myös: Seksikolumnisti masturboi kahvitauoilla - "Hinkutan itseäni kesken työpäivän"

Kilpailut

Uusimmat