Kuva: Shutterstock

Eikö deittailu johdakaan parisuhteeseen? 6 paljastavaa hälytysmerkkiä listattiin

03.09.2019 20:15 - Emmi Moilanen

Yhteydenpidon ei pitäisi levätä vain toisen osapuolen harteilla.

Olemme aiemmin kirjoittaneet naisten kokemuksista koskien sitä, minkä takia deittailu nykypäivänä saattaa ahdistaa.

Lisästressiä uuden ihmisen tapailuun voikin tuoda tunne siitä, ettei deitti ole yhtä innoissaan mukana jutussanne kuin sinä. Mieltä painava asia on hyvä ottaa puheeksi etenkin siinä tilanteessa, jos tapailua on jatkunut jo pidemmän aikaa.

Your Tango -sivusto listasi myös deitin käytöksestä tulkittavat seikat, jotka saattavat paljastaa sen, ettei kyseessä ole vielä se loppuelämäsi rakkaus.

Toteutuvatko tapailusuhteessanne nämä?

1. Vastuu yhteydenpidosta, treffien suunnittelusta ja kuulumisten vaihdosta tuntuu lepäävän sinun harteillasi suurimman osan ajasta.

2. Vaikka olette deittailleet jo jonkin aikaa, hän ei ole esitellyt sinua vielä yhdellekään tärkeälle ihmiselle elämässään. Et oikeastaan tiedä mitään deitin perheestä tai lähimmistä ystävistä.

3. Sinusta onkin alkanut tuntua siltä, että deitti haluaa pitää juttunne salaisuutena ja hän saattaa esimerkiksi vältellä julkisia hellyydenosoituksia.

4. Kun vietätte aikaa yhdessä, vain sinä näet vaivaa tutustuaksesi deittiin paremmin. Saatat esimerkiksi huomata, ettei kumppani oma-aloitteisesti vie keskusteluja syvemmälle tasolle.

5. Deitti priorisoi sinut harvoin elämässään ensimmäiselle sijalle.

6. Syvällisemmän tutustumisen lisäksi deitti saattaa vältellä tulevaisuudesta ja yhteisistä suunnitelmista puhumista viimeiseen saakka.

Lue myös: Naiset kertovat, miksi deittailu ahdistaa: "Olen aina vain se varasuunnitelma"

Lue myös: Oletko elämänvaiheessa, jossa deittailu ei kannata? Tunnista merkit ajoissa

Lue myös: 10 asiaa, jotka hyvinvoiva parisuhde tarvitsee - toteutuvatko omassa suhteessasi?

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat