Kuva: Fotolia

"Peniskalastelu" on uusi deittailutrendi - lue, mistä oikein on kyse

29.09.2019 18:15 - Lauri Kujanpää

Deittailumaailma pursuaa erilaisia ilmiöitä.

Deittailumaailma on täynnä kummallisia ilmiöitä, joille halutaan antaa erilaisia nimiä.

Näistä tunnetuin on varmaankin ”ghostaaminen”, eli viestittelyn tai deittailun loppuminen toisen osapuolen selittämättömään katoamiseen. Uutisoimme hiljattain uudesta ”situationship”-termistä, jolla kuvataan suhdetta, jota ei uskalleta tai haluta määrittää varsinaiseksi suhteeksi, sekä ilotulituksesta, jossa ihminen seurustelee toisen kanssa vain esitelläkseen suhdetta muille ja luodakseen itsestään paremman vaikutelman.

Nyt Mirror-lehti raportoi uudesta trendistä, nimittäin "cockfishingista", eli vapaasti suomennettuna peniskalastelusta. Ideana tässä ilmiössä on esimerkiksi Tinder-sovelluksessa liioitella oman peniksensä kokoa. Ihmiset ovat muun muassa muokanneet oman elimensä kokoa erilaisilla sovelluksilla sekä törkeästi jopa käyttäneet jonkun tuntemattoman ihmisen alastonkuvaa, jotta pystyvät tekemään vaikutuksen toiseen osapuoleen.

Trendi ei kuitenkaan tee jokaiseen vaikutusta, sillä harvoin ihmiset haluavat, varsinkaan kysymättä, kuvaa toisen peniksestä. Sen takia kyseinen ilmiö liitetään dickpickien, eli peniskuvien, lähettelyyn. Ja sitähän se onkin, vain hieman muokattuna.

Lue myös: Milloin deitin saa "ghostata"? Ihmiset kertovat, miksi lopettivat yhteydenpidon kylmästi

Lue myös: "Ilotulitus" on uusi deittailutrendi, jonka uhriksi kukaan ei halua joutua

Lähde: The Mirror

Kilpailut

Uusimmat