Kuva: Shutterstock

Johtaako deittailu aina pettymyksiin? Yleiset seikat, jotka vaikeuttavat rakkauden löytämistä

03.10.2019 09:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi jatkuva muiden murheista huolehtiminen ja oman hyvinvoinnin laiminlyönti voivat estää sielunkumppanin löytymisen.

Joskus elämäntilanne on sellainen, että deittailu ja potentiaalisiin seurustelukumppaneihin tutustuminen on hyvä jättää hetkeksi tauolle. Toisinaan voi käydä myös niin, että vaikka elämäntilanne tuntuisi olevan otollinen suhteelle, rakkautta ei vain tunnu löytyvän millään.

Your Tango -sivusto kokosi yhteen ne seikat, jotka voivat jopa huomaamattasi vaikeuttaa parisuhteen löytymistä. Suomensimme merkittävimmät kohdat alle.

Kuulostavatko nämä tutuilta?

1. Olet ajatuksissasi vielä voimakkaasti kiinni edellisessä parisuhteessasi ja toivot, että suhteen uudelleen lämmittäminen olisi vielä mahdollista.

2. Puhut itsestäsi toistuvasti negatiivisesti, ja huomaat, että sinun on vaikea uskoa itseesi sekä luottaa omiin kykyihisi.

3. Kuormitat itseäsi liikaa muiden murheilla sekä ongelmilla, ja olet unohtanut täysin priorisoida myös oman hyvinvointisi korkealle.

4. Et uskalla ilmaista itseäsi täysin; saatat esimerkiksi arastella kertoa omia mielipiteitäsi ääneen tai pohdit usein sitä, mitä muut sinusta mahtavat ajatella.

5. Sinusta tuntuu, että elämässäsi vallitsevat vain negatiiviset asiat, ja sinun on vaikea nähdä nykyisen elämäntilanteesi hyvät puolet.

6. Olet viimeaikoina kieltäytynyt myös useista hauskoilta kuulostavista mahdollisuuksista siksi, koska pelkäät epäonnistumista.

7. Saatat huomaamattasi myös odottaa, että seurustelusuhde ja kumppani ”korjaisi” sinut sekä nykyiset onglemasi.

Lue myös: Naiset kertovat, miksi deittailu ahdistaa: "Olen aina vain se varasuunnitelma"

Lue myös: Eikö deittailu johdakaan parisuhteeseen? 6 paljastavaa hälytysmerkkiä listattiin

Lue myös: Seksi ensimmäisillä treffeillä kannattaa - asiantuntijat kertovat miksi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat