Kuva: Shutterstock

Naiset avoimina parhaimmasta seksikokemuksestaan: "Silloin veri todellakin pakeni aivoista"

22.10.2019 22:15 - Emmi Moilanen

Naiset kertovat, että hyviä seksikokemuksia on ollut niin parisuhteessa kuin yhdenillan jutuissakin.

Uutisoimme aiemmin siitä, kuinka yhteenmuutto vaikuttaa pariskunnan seksielämään. Pääset lukemaan parisuhteessa elävien kokemuksia tästä.

Nyt Elite Daily -sivusto päästi ääneen naiset, jotka muistelivat julkaisulle ikimuistoisinta seksikokemustaan. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

”Yritin olla mahdollisimman hiljaa”

”Olin 19 ja mies 27-vuotias, kun olimme seksisuhteessa. Olimme puuhailleet jo muutamia kertoja aiemmin, ennen kuin tämä ”paras kokemus” tapahtui. Sinä iltana mies oli kutsunut minut sekä ystäväni asunnolleen syömään ja juomaan kavereidensa kanssa. Juttelimme ja istumme iltaa, kunnes mies sanoi, että haluaa näyttää jotakin makuuhuoneessaan. Tiesimme kaikki, että se oli vihjaus seksin harrastamisesta.

Seurasin häntä ja menimme kylpyhuoneeseen, jossa hän otti minut kovasti tason päällä, kun minä puolestani yritin olla mahdollisimman hiljaa. Jälkeenpäin palasimme takaisin muiden seuraan ja he olivat luultavasti kuulleet kaiken.”

”Pelkkä katse oli jo seksikästä”

”Tunsin tyypin koulusta ja pelehdimme muutamia kertoja yhdessä. Juttu ei edennyt sen pidemmälle, mutta olimme molemmat tyytyväisiä tilanteeseen. Mies aina katsoi minua tietyllä tavalla, tarttui kädestäni ja talutti makuuhuoneeseen. Pelkästään sen katseen ajatteleminen on niin seksikästä.

Mies oli myös ensimmäinen, joka katsoi minua niin, kuin olisin ollut seksikkäin asia, minkä hän oli koskaan nähnyt. Vietimme kaksikymmentä minuuttia minun nautintoni parissa, enkä ole koskaan tuntenut oloani niin hemmotelluksi.”

Bongaus baaritiskiltä

”Sain parasta seksiä mieheltä, jonka olin tavannut baarissa. Vietin iltaa ystävieni kanssa, ja hän sattui istumaan baaritiskillä yksinään. Jostain syystä tunnen sääliä tällaisia ihmisiä kohtaan ja päädyin baaritiskillä kutsumaan hänet seuraamme. Paljastui, että kyseessä oli todella ujo tyyppi ja ystäväni lähtivät lopulta kotiin, joten olimme kaksin sekä päätimme poistua.

Menimme luokseni, ja mies paljastui hyvin epäitsekkääksi ja miellyttämisen haluiseksi. Hän varmisti, että minä tulisin varmasti (useat eivät tee yhdenillan jutuilleen näin) ja seksi oli upeaa.”

"Veri pakeni aivoista"

”Eräs ilta lähdimme entisen poikaystäväni kanssa hänen ystävänsä syntymäpäiville trendiravintolaan. Seitsemää ruokalajia ja useita viinilasillisia myöhemmin lähdimme istumaan iltaa läheiseen baariin. Juon harvoin, joten loppuillasta olin aika hyvissä. Niin hyvissä, että aloitimme puuhat jo, kun pääsimme miehen kanssa autoon. Kun pääsimme poikaystävän kämpille, minulla oli ylläni enää vain rintaliivit.

Puolipukeissa kompuroimme sänkyyn ja antakaa kun sanon… se oli päätähuimaavaa. En tiedä miksi, mutta energia sinä iltana oli jotenkin erilainen ja tietysti teimme sen useita kertoja. Yritin ryhtyä nukkumaan, mutta harrastimme seksiä taas. Ja aamulla jälleen uudelleen. Vannon, että en ole koskaan ollut niin kiihottunut elämässäni ja veri todellakin pakeni aivoista, lol.”

Lue myös: Suomalaiset kertovat, missä julkisilla paikoilla he ovat harrastaneet seksiä - "Meitä kuvattiin"

Lue myös: Pariskunnan seksielämä pelastui yksinkertaisella muutoksella: "Tapa on tullut jäädäkseen"

Lue myös: 6 tilannetta, joilloin seksin harrastamisesta tulisi pidättäytyä

Lähde: Elite Daily

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 22.10.2019.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat