Kuva: Shutterstock

Läheisyydenkaipuisimmat horoskooppimerkit listattiin - löydätkö omasi joukosta

24.04.2021 10:15 - Emmi Moilanen

Kovalta ja salaperäiseltä tuntuvan kuoren alle kätkeytyy usein läheisyyttä rakastava tyyppi.

Parisuhteessa olo saattaa joskus tuntua kumppanin läsnäolosta huolimatta yksinäiseltä. Olemme kirjoittaneet aikaisemmin keinoista, joiden avulla vahvistatte läheisyyttänne nopeasti.

Toiset meistä kaipaavat enemmän läheisyyttä kuin toiset. Myös horoskooppimme voi paljastaa sen, kuinka paljon tarvitsemme läheisyyttä ihmissuhteissamme. Bustle-sivusto kokosi yhteen listan, joka paljastaa läheisyydenkaipuisimmat horoskooppimerkit.

Löydätkö oman merkkisi alta?

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä tavoittelee elämäänsä vakautta niin työelämässä, ystävyyssuhteissa sekä rakkauselämässä. Kumppaniltaan merkin edustajat kaipaavat tuttuutta ja turvallisuutta, ilman jännitystä luovia yllätyksiä.

Härkä tuntee olonsa turvalliseksi silloin, kun saa kumppaniltaan riittävästi läheisyyttä sekä intiimiä kanssakäymistä. Myös ystävyyssuhteissaan merkin edustajat arvostavat tunteiden näyttämistä kosketuksella ja halauksilla.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu on yksi herkimmistä tähtimerkkien edustajista. Kovan kuoren alle usein kätkeytyy herkkä sielu, joka kantaa harteillaan niin omat kuin läheistensäkin murheet.

Herkkyys näkyy ravun elämässä ehtymättömänä läheisyydenkaipuuna. Keneltä tahansa rapu ei kuitenkaan läheisyyttä kelpuuta, vaan merkin edustajat etsivät rinnalleen ihmistä, joka todella ymmärtää heitä. Kun luottamus on rakennettu, rapu rakastaa olla hemmoteltavana, mielellään oman kumppaninsa kainalossa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionit tunnetaan salaperäisestä sekä sensuellista puolestaan, ja he voivatkin ensivaikutelman perusteella vaikuttaa jopa etäisiltä.

Merkin edustajat pitävät tiukasti kiinni omasta reviiristään ja päästävät sinne vain ne henkilöt, jotka ovat ansainneet täyden luottamuksen. Salaperäisen ja etäisen pinnan alta löytyykin puoli, joka janoaa läheisyyttä sekä rakkaudenosoituksia osakseen. Tämä on piirre, joka pääsee esiin erityisesti skorpionin parisuhteissa.

Lue myös: Haluatko parisuhteestasi intiimimmän? 10 vinkkiä, joilla lisäät seksikkyyttä ja kemiaa suhteeseesi

Lue myös: Piristä pitkän parisuhteen arkea nopeasti – kokeile vinkkejä jo tänään

Lue myös: Teinien seurustelusta yllättävä tutkimustulos - jos ei seurustele, on onnellisempi

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 26.4.2020.

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat