Kuva: Shutterstock

Mitä tehdä treffeillä, kun rajoitukset sulkevat taas julkiset tilat ja ulkona on kylmä? 8 talvista ideaa

28.12.2021 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Treffi-ideoille vain luovuus on rajana.

Kun baarien, ravintoloiden ja muiden julkisten tilojen aukiolo on jälleen rajattuna, vaaditaan uusiin ihmisiin tutustumiseen hieman luovuutta. Kesällä on helppo lähteä istuskelemaan puistoon, mutta pakkasella tilanne on jo kinkkisempi. Cosmopolitan kokosi kuitenkin listan hauskoista treffi-ideoista, joilla pötkii pitkälle talviaikanakin.

Treffeille talvella

1. Milloinpa leffamaratoni houkuttaisi enemmän kuin kylmällä talvisäällä? Valitkaa tunnelmallisimmat talvielokuvat ja katselkaa luminietoksia turvallisen välimatkan päästä kotisohvalta. 

2. Tuokaa ravintola kotiin. Kynttiläillallinen on helppo viritellä myös keittiön pöydän ääreen ja yhdessä ruuan laittaminen on myös hauska aktiviteetti, jonka aikana ei haittaa, vaikka ei koko ajan keksisi uusia puheenaiheita.

3. Pulahda kylpyyn tai hyppää löylyihin. Jos olette jo parempia tuttavia, voitte pitää treffit esimerkiksi saunan lämmössä. Saunassa keskustelu on tunnetusti myös luontevaa viedä syvällisiinkin aiheisiin.

4. Piknikin voi pitää talvellakin. Piknik ei tarvitse onnistuakseen puistoa ja nurmikkoa. Piknik-tunnelmaan pääsee heittäytymään kotoakin käsin, kun levittää viltin ja retkieväät vaikkapa olohuoneen lattialle.

5.  Kaivakaa lautapelit esiin! Pelaillessa ei varmasti tule tylsää ja ujommankin seuralaisen jää sulaa varmasti.

6. Ottakaa ilo irti lumesta. Tänä talvena olemme päässeet nauttimaan myös lumikinoksista, joita ei varsinkaan etelässä välttämätä joka vuosi nähdäkään. Ottakaa siis ilo irti ja rakentakaa hauska lumiukko tai vaikka lumimaja.

7. Luistimet jalkaan. Onko mitään tunnelmallisempaa kuin mennä yhdessä luistelemaan? Luistellessa on hyvin aikaa myös jutella samalla ja jos tasapaino uhkaa pettää, voitte aina ottaa tukea toisistanne. Vaikka luistimia ei löytyisi omasta kaapista, voi monilta kentiltä myös vuokrata niitä jäälle mennessä.

8. Kokekaa talvinen luonto. Luonnossa on meneillään yksi vuoden kauneimmista ajoista, joten lähtekää yhdessä ihastelemaan lumen peittämiä luontopolkuja tai vaikkapa jouluvaloilla koristeltua kaupunkia.

Lue myös: Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

Lue myös: Kävitkö hyvillä treffeillä ja mietit, haluaako deitti tavata sinut uudestaankin? 6 merkkiä paljastavat

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat