Kuva: Shutterstock

Seuraavat viikot ovat mullistavia 4 horoskooppimerkille - oivalluksia ja ihmissuhdekäänteitä

19.02.2022 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Joillekin merkeille alkaa valjeta, mitä he todella haluavat.

Joillekin horoskooppimerkeille tulevat viikot ovat tasaista kyytiä, mutta neljää merkkiä odottavat erilaiset mullistukset elämän eri osa-alueilla.

Härkä

Härkä tekee uusia oivalluksia itsestään ja siitä, mitä todella haluaa. Merkille alkaa muotoutua entistä selvemmin, missä ja kenen tanssa tuntee olonsa turvaisaksi. Tulevana kuuna härkä myös huomaa pysyvänsä pystyssä mainiosti omilla jaloillaan ja tekevänsä itse itsensä onnelliseksi.

Leijona

Leijona hurmaantuu siitä, kuinka ihastuttava tyyppi onkaan ja nautiskelee saamastaan huomiosta. Leijona huomaa, miten ylpeä voikaan olla itsestään ja kasvustaan ja ylpeys myös näkyy ulospäin merkin säteilevänä olemuksena.

Skorpioni

Skorpioni on mysteerinen merkki, joka ei välttämättä paljoa huutele itsestään, mutta nyt merkille tarjoutuu sellaisia mahdollisuuksia, joiden edessä hän on valmis vakuuttamaan suureen ääeen muutkin taidoistaan ja pystyvyydestään.

Vesimies

Vesimies on käynyt läpi suuria muutoksia itsessään ja ihmissuhteet saavat nyt muuttua merkin mukana. Merkki on valmis päästämään irti menneistä ja tekemään tilaa uusille tuulille sekä myös ympärillään oleville ihmisille kasvaa ja kehittyä.

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä ovat ensi vuonna suurimman muutoksen edessä - vuosi tuo mukanaan isoja mullistuksia

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä, joita odottaa suuri rakkauden talvi - yhdelle draamaa, toiselle sitoutumista

Lue myös: Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

Lähde: Elite Daily

Uusimmat