Kuva: Shutterstock

Tänään on onnenpäivä neljälle horoskoopille - osuuko kohdallesi?

06.04.2022 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Merkit löytävät inspiraatiota ja kutkuttavia mahdollisuuksia.

Elite Daily -median mukaan tänään, 6. huhtikuuta planeetta Venuksen liikkeiden vuoksi erityisesti neljä horoskooppimerkiä nauttivat varsinaisesta onnenpäivästä, kukin hieman eri syistä.

Härkä

Härkä on suorastaan haltioitunut kaikista mahdollisuuksista ja positiivisista asioista, joita näkee ympärillään. Nyt jos joskus merkki uskaltaa heittäytyä haaveilemaan villisti.

Neitsyt

Looginen ja suunnitelmallinen neitsyt uskaltautuu vihdoin löysäämään vähän otettaan ja heittäytyy tutneidensa vietäväksi. Merkki voikin vain ihastella aikaansaannoksiaan, sillä muun muassa romanttiset suhteet kukoistavat aivan omassa luokassaan.

Skorpioni

Skorpionin valtaa aivan huikea luovuuden puuska ja nyt onkin paras aika tarttua kaikkiin haasteisiin ja tehtäviin, joiden tekemistä merkki on aiemmin epäröinyt. Parhaat ideat saattavat syntyä juuri tänään.

Kalat

Skorpionin tavoin myös kalat löytää aivan uutta inspiraatiota ja potkua tekemiinsä asioihin. Kalat tuntee myös pystyvänsä vihdoin kohtaamaan joitakin tunteitaan ja kokee palavaa halua myös päästä syventämään suhteitaan muiden ihmisten kanssa.

Lue myös: Tuleva kevät hellii erityisesti neljää onnekasta horoskooppimerkkiä

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä loistaa itsevarmuudellaan - onko oma merkkisi joukossa?

Lue myös: Mikä olisi tänä vuonna täydellinen lomakohde horoskooppimerkillesi? Tarkista omasi

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Uusimmat