Tutkijat selvittivät: Näin naisten kannattaa pukeutua treffeillä!

06.03.2012 20:00 - Karoliina Kotala

Tuore tutkimus on selvittänyt hyvinkin tarkkaan millainen pukeutuminen tekee mieheen vaikutuksen.

Jos haluat tehdä lähtemättömän vaikutuksen miespuoliseen treffikumppaniisi kannattaa ylleen pukea punaista. Tutkimuksen mukaan miehet uskoivat punaiseen pukeutuneen naisen olevan suostuvaisempia lähestymisyrityksiin.

Ensimmäinen asia, jonka miehet naisessa huomaavat ovat hiukset. 82 prosenttia miehistä kertoo hiusten olevan suurin tekijä naisen seksuaalisessa puoleensavetävyydessä. Brunetit olivat erityisesti miesten mieleen, ja hiustyyleistä seksikkäin oli auki ja suorana. Yllätyksenä tuli myös se, että vaikka otsahiukset ovat hyvinkin trendikkäät, miehet pitivät tyyliä vähemmän seksikkäänä.

Tutkimuksen mukaan, naisten tulisi paljastaa 40 prosenttia ihostaan pukeutumisellaan, erityisesti etsittäessä pitkäkestoista parisuhdetta. Housut kannattaa toisinaan kotiin, ja suosia välillä hametta, sillä hameiden käyttäjiä pidettiin muita menestyneempinä ja itsevarmempina.

Miesten huomion saa varastettua myös paljaalla kaulalla. Kaula on erogeeninen alue, mutta liikaa ei kannata paljastaa. Myös meikin suhteen kannattaa olla tarkka. Joka viides mies koki partnerinsa käyttävän liikaa meikkiä. Huuliin sen sijaan kannattaa meikissä satsata, sillä tavatessasi uuden miehen, hän käyttää ensimmäiset kymmenen sekuntia katsellen huuliasi.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat