Älä deittaa puumanaista - lue 7 perustelua

04.04.2012 11:15 - Eeva Rajala

Monia miehiä saattaa viehättää paljonkin ajatus tapailla vanhempaa ja kokeneempaa naista.

Puumanaiset ovat kenties tasapainoisempia, kypsempi ja yleisesti ottaen heillä ei ole niin paljon draamaa elämässään kuin nuoremmilla naisilla. Mutta vaikka puumanaisen kanssa deittailu alkaakin hyvin, loppujen lopuksi erot voivat koitua aivan liian suuriksi.

MadeMan-sivusto listasi seitsemän syytä, miksi puumanaisen kanssa suhde saattaa olla tuomittu tuhoon jo heti alusta lähtien:

1) Sukupolvien välinen kuilu
Mies saattaa kyllästyä siihen, että puumanainen haluaa kuunnella vanhoja Matti Eskon albumeja, kun mies itse haluaa kuulla Pitbullin uusimpia hittejä. Myös puumanaisen ja nuoremman miehen erilainen pukeutumistyyli saattaa tulla ongelmalliseksi. Mies ei välttämättä allekirjoita kaikkia naisen vaatteita. Nainen saattaa käyttää myös vanhakantaista kieltä, jota mies ei välttämättä heti ymmärrä. Nainen voi myös edelleen pitää Robert Redfordia nuorena, nousevana tähtenä, kun sinulle hän on jo vanha legenda.

2) Hauskanpito
Kummatkin varmasti haluavat pitää hauskaa, mutta todennäköisesti hauskanpidon tavat eroavat paljon toisistaan. Puumanainen saattaa pitää mustavalkoisten elokuvien tai Murhasta tuli totta -sarjan uusintojen katsomisesta, kun mies haluaisi viettää viikonlopun tehden nuoren miehen juttuja, kuten käydä baarissa juomassa, huutaa ja pelata videopelejä. Nainen ei välttämättä kiinnostu pelaamaan Call of Dutyä.

3) Terveysongelmat
Mitä vanhemmaksi tulemme, niin sitä vanhemmaksi tulevat myös vartalomme ja elimistömme. Päästä varpaisiin asti vartalomme on sellaista aluetta, mikä on alttiina vanhenemisen tuomille muutoksille. Puumanainen saattaa kärsiä kivuista tai muista terveysongelmista. Terveysongelmat voivat tulla ongelmaksi taloudellisesti ja henkisesti, mutta myös fyysisesti. Sänkytouhuissa kaikki akrobaattiset liikkeet eivät enää onnistu.

4) Odotukset
Vanhemmalla naisella voi olla täysin erilaiset odotukset elämältä kuin nuoremmalla miehellä. Odotukset suhteestakin saattavat olla täysin erilaiset. He voivat ajatella suhteen merkityksestä ja etenemisestä eri tavoin. Toinen voi haluta syvempää sitoutumista, kun toinen vain haluaa pitää rentoa hauska.

5) Äitihahmo
Vanhempi nainen ei halua olla miehen äiti, eikä mieskään halua tätä. Ongelma tulee kuitenkin siitä, että vanhemmat naiset elämässäsi ovat jo jonkun äitejä, jotka ovat huolehtineet pienokaisista. Mielikuvaa voi olla vaikea ravistaa pois päästä, mutta vanhemmalle naiselle voi myös olla vaikeaa olla olematta sinulle äitimäinen.

6) Ajatusmaailma
Ihmisten tullessa vanhemmiksi, heistä tulee lempeämpiä, kun taas nuoret miehet voivat olla hieman kovapäisempiä ja villejäkin. Vanhemmat naiset ovat todennäköisesti harkitsevaisempia. Kun nuorempi mies on valmis hetken mielijohteesta lähtemään vaikka ulkomaanmatkalle, puumanainen saattaa haluta harkita asiaa kaikista mahdollisista kulmista.

7) Kuolema
On valitettava tosiasia, että vanhemmat naiset kuolevat yleensä aiemmin kuin nuoret naiset. Tämä ei kenties muita selityksiä kaipaa.

Lähde: MadeMan

Kilpailut

Uusimmat