Mies huomio! Tämä kohteliaisuus on tie naisen sydämeen!

16.04.2012 17:45 - Karoliina Kotala

Tuore tutkimus on selvittänyt mitkä kohteliaisuudet ovat tie naisen sydämeen, ja mitä kannattaa ehdottomasti jättää sanomatta.

Hiljattain tehty tutkimus selvitti 2000 naisen ja miehen ajatuksia kauniista sanoista ja kohteliaisuuksista. Selkeäksi naisten suosikiksi nousi huomio hoikistuneesta olemuksesta ja kehut hoikasta vartalosta. Ennen kaikkea miehen suusta tullut utelu "oletko laihtunut" ja "näytät laihemmalta kuin yleensä" oli varma tie naisen sydämeen.

43 prosenttia naisista ilahtui kuullessaan hoikistuneesta vartalosta, mutta suuri joukko vastaajista iloitsi myös kuullessaan mieheltä kohteliaisuuksia hymystään. Miehet keräsivät pisteet kotiin myös kehuessaan naisen tuoksua, hiuksia ja kauniita silmiä.

Miesten tulisi kuitenkin varoa mitä kohteliaisuuksia jakelee, sillä kaikki kauniit sanat eivät naista miellytä.

- Naiset ovat monimutkaisia olentoja, ja miesten on turha kuvitella etteivätkö he voisi sanoa vääriäkin kohteliaisuuksia. Naiset tuntuvat arvostavan kohteliaisuuksia, jotka ylistävät heidän kauneuttaan ja kauniita piirteitä, kuten hampaita, huulia, hiuksia ja sääriä. Naiset haluavat myös näyttää kaikkien silmissä laihoilta, joten utelut pudonneesta painosta ovat varma keino kerätä pisteitä. Kohteliaisuuksien kanssa on oltava kuitenkin varovainen, tutkimuksen toteuttaneen yrityksen puhemies selvittää.

Pahimmat tölväisyt, joita naiset eivät halunneet kuulla olivat kommentit väsyneestä olemuksesta. Lisäksi suuri joukko naisia ei ilahtunut kuullessaan näyttävänsä äidiltään tai isältään.

Alla lista naisten suosikkikohteliaisuuksista.

1. Oletko laihtunut?
2. Sinulla on kaunis hymy.
3. Tuoksut hyvältä.
4. Sinulla on kauniit hiukset.
5. Tuo asu sopii sinulle hyvin.
6. Tuo väri pukee sinua.
7. Rakastan tuota asuasi.
8. Sinulla on kauniit silmät.
9. Näytät hoikalta.
10. Näytät säteilevältä.

Alla lista pahimmista lausahduksista.

1. Näytät väsyneeltä.
2. Oletko allapäin?
3. Näytät ihan hyvältä.
4. Oletko lihonut hiukan?
5. Näytät aivan isältäsi/äidiltäsi.
6. Et näytä niin pahalta kuin pelkäsin.
7. Et ole niin tyhmä kuin miltä näytät.
8. Näytät tänään vähän pirteämmältä.
9. Sinulla on isot kasvonpiirteet.
10. Olet aika harteikas.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat