9 asiaa miehessä, jotka saavat jokaisen naisen hullaantumaan - ulkonäöstä huolimatta!

21.11.2012 12:45 - Karoliina Kotala

Moni mies uskoo ulkonäön olevan ratkaisevassa asemassa, kun tarkoitus on tehdä naiseen vaikutus. Harvoin asia kuitenkaan on niin, ja naisen sydän valloitetaankin aivan muilla avuilla.

1. Syli.
Moni nainen kokee itsensä supernaiselliseksi ja turvalliseksi miehen sylissä. Erityisesti naisen sydän sulaa, jos mies nostaa naisen syliinsä. Tunne on turvallinen, lohduttava ja seksikäs. Nainen voi luottaa miehen myös symbolisesti kantavan tämän turvaan ja vaikeiden aikojen yli.

2. Kohteliaisuus.
Vaikka nainen olisi kuinka itsenäinen, ei ritarillinen käytös koskaan lakkaa tekemästä vaikutusta. Sen vuoksi mies, joka tarjoaa istumapaikkaansa täydessä bussissa, avaa oven tai auttaa kantamaan laukkujasi sulattaa naisen sydämen. Se kertoo naiselle miehen olevan hyvätapainen, älykäs, lämmin ja tosimies.

3. Kädentaidot.
Miehen taidot kasata huonekaluja ja asentaa stereot ovat naisesta seksikkäitä. Jälleen kerran kyse on siitä, että nainen tietää miehen pitävän hänestä huolta.

4. Turvallisuus.
Kun nainen kokee maailmansa kaatuvan, hän ei tarvitse välttämättä ohjeita siihen, kuinka asiat ratkaistaan. Se riittää, että mies on rinnalla, rauhallinen ja vakaa. Riittää, ettei nainen koe jäävänsä yksin, vaan tietää ettei mies livistä mihinkään vaikeinakaan aikoina.

5. Lapset.
Naisesta on seksikästä nähdä miehen leikkivän lasten kanssa. Mies joka huolehtii lapsista ja saa heidät nauramaan, sulattaa samassa naisenkin sydämen.

6. Tunteiden hyväksyminen.
Jotkut miehet ahdistuvat naisen tunteista. Paha mieli, suru, ahdistus voivat saada miehen ärsyyntymään, mikä vain pahentaa naisen oloa. Nainen voi tuntea olonsa varmaksi miehestä, joka hyväksyy naisen kaikkine tunteineen ja tuntemuksineen.

7. Ystävät.
Se miten mies kohtelee omia ystäviään, kertoo paljon hänen luonteestaan. Miesten välinen ystävyys voi toisinaan tuntua naisesta pinnalliselta, mutta miehellä joka osoittaa välittämistä ja huolenpitoa myös ystävistään on sydän paikallaan.

8. Asenne.
Vaikka naisesta onkin koskettavaa, että mieskin osaa puhua tunteistaan, on miehekäs asennen toisinaan erittäin seksikästä. Kyse ei kuitenkaan ole agressiosta, vaan itsevarmuudesta, oman itsensä tuntemisesta, rajojen asettamisesta ja pystypäin kulkemisesta.

9. Kuunteleminen.
Monen naisen mielestä erittäin seksikäs taito miehellä on kuunteleminen. Jokainen nainen tietää, että toiset miehet eivät vain osaa kuunnella ollenkaan. Sen vuoksi nainen tunteekin suurta vetoa mieheen, joka on aidosti läsnä ja kiinnostunut siitä mitä nainen puhuu.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat