5 parasta tapaa saada mies lähestymään sinua

08.01.2013 18:45 -

Asiantuntija vinkkaa, miten saat miehet kiinnostumaan itsestäsi.

Vinkki 1: hymyile

Miehet eivät uskalla lähestyä naista, elleivät he näe naisessa kiinnostuksen merkkejä. Pieni hymy viestii miehelle, että sinua saa lähestyä.

Vinkki 2: älä liiku isossa porukassa

Miehet pelkäävät lähestyä naisia, jotka liikkuvat suurissa porukoissa. Liiku mieluummin yhden ystävän kanssa. Suosi mieluummin tyttö- kuin poikakavereiden seuraa. Miehen pahin pelko on lähestyä kiinnostavaa naista ja huomata, että tämän poikaystävä seisoo hänen vierellään.

Vinkki 3: ole rento

Mikäli haluat vetää puoleesi mielenkiintoisia ja hauskoja miehiä, ole itse mielenkiintoinen ja hauska. Lähestyisithän itsekin mieluummin sellaista tyyppiä, joka näyttää iloiselta kuin sellaista, joka vain murjottaa.

Vinkki 4: ole helposti lähestyttävä, mutta älä liian helppo

Näytä miehelle, että sinua uskaltaa lähestyä: hymyile ja luo katsekontakti. Tee lähestymisestä mahdollisimman helppoa. Jokainen mies nauttii pienestä haasteesta, joten kun olet voittanut miehen mielenkiinnon, on aika leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa.

Vinkki 5: viiden minuutin sääntö

Anna jokaiselle sinua lähestyvälle miehelle mahdollisuus. Juttele tyypin kanssa noin viisi minuuttia. Viiden minuutin sääntö pätee myös muihin tuttavuuksiin. Pyri juttelemaan kaikkien uusien tuttavuuksien kanssa vähintään viisi minuuttia. Et koskaan voi tietää, mitä hyötyä uudesta tuttavuudesta saattaa olla.

Lähde: Glamour.com

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat