Sen näkee naamasta! Näin tunnistat feikatun orgasmin

24.01.2013 18:15 - Rea Tallgren

Seksiexpertti Tracey Cox kertoo, että aidon orgasmin tunnistaa parhaiten ilmeestä.

Tracey Coxin mukaan esimerkiksi se kuva, jonka pornoelokuvat antavat orgasmeista, on täysin vääristynyt. Huokailut, hiuksien viskominen, pään kurkottaminen taaksepäin, huulten lipominen ja pureminen sekä kaikki muutekin kliseet saattavat toki kuulua orgasmiin, mutta useimmiten eivät ole ainakaan todiste aidosta sellaisesta.

Coxin mukaan miehet katsovat seksin aikana eniten naisen kasvoja, vaikka voisi heidän luulla tuijottelevan jotain aivan muita osia. Todellisen orgasmin tunnistaakin Coxin mukaan juuri ilmeistä. Cox myös vakuuttaa, että oikea orgasmi on harvoin kaunis, eikä sen tarvitsekaan olla. Ihmiset ovat saadessaan usein punaisia, hikisiä ja irvistelevät, mutta se kuuluu asiaan, se tekee hetkestä todellisen.

Coxin mukaan ihmiset myös päästävät erilaisia eläimellisiä ääniä ja saattavat myös puhua orgasmin hetkellä lähes mitä sattuu, onhan kyseessä eräänlainen "aivojen sammuminen". Oli miten oli, Coxin mielestä tärkeintä on saada juuri sellainen orgasmi, joka itsestä tuntuu hyvältä, oli ilme kasvoilla minkälainen tahansa ja tuli suusta sitten minkälaisia tuhmuuksia tahansa.

Cox myös kehottaa ihmisiä kokeilemaan toistensa silmiin katsomista orgasmin aikana. Parhaimmillaan se tekee hetkestä ikimuistoisen ja lisää intensiteettiä entisestään.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat