Asiantuntija vinkkaa: 4 seksifantasiaa, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla

12.04.2013 21:15 - Reetta Haverinen

Seksiasiantuntija Tracey Cox paljastaa, mitkä tutut seksifantasiat toimivat myös oikeassa elämässä.

Seksifantasiat kiehtovat monia pareja. Seksi heinäladossa tai pikainen akti hississä voi kuulostaa varsin houkuttelevalta.

Siinä, missä jotkut elokuvissa nähdyt kohtaukset kannattaa jättää ajattelun tasolle, joitakin seksifantasioita kannattaa kokeilla tosielämässä avoimin mielin.

Brittiläisen seksiasiantuntijan Tracey Coxin mielestä yleisimpien seksifantasioiden joukosta löytyy neljä potentiaalista keinoa, jotka voivat saada pariskunnan rakkauselämän uusiin sfääreihin:

Seksi julkisissa paikoissa

Seksi julkisissa tiloissa on tosin laitonta, mutta juuri se tekee tilanteesta kiehtovan. Kiinnijäämisen pelko tuo tilanteeseen jännitystä, jota ei kodin seinien sisällä pääse koskaan kokemaan.

Roolileikit

Roolileikit tuovat mukavaa lisämaustetta seksiin, kunhan tilanteeseen osataan panostaa oikealla tavalla. Aluksi rooliasuissa oleminen voi saada aikaan tirskuntaa ja vaivaantuneita eleitä. Kuitenkin monet pariskunnat, jotka ovat joskus asuleikkejä kokeilleet, ottavat sen säännölliseksi osaksi omaa seksielämäänsä.

Sidontaleikit

Sidontaleikit ovat toimivia ja hauskoja seksielämän piristäjiä, kunhan vain molemmat osapuolet ovat leikkiin halukkaita, ja homma tehdään toista vaarantamatta. Pieni kiusoittelu kuuluu asiaan, mutta sitä ei kannata jatkaa, jos toinen tuntee tilanteen yhtään epämiellyttäväksi.

Piiskaaminen

Tässäkin leikissä tulee muistaa olla hellävarainen. Tarkoitus on tuottaa nautintoa, ei kipua. Pikkutuhmat leikit ovat hauskoja, kunhan homma pysyy leikkimielisenä.

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Uusimmat