Nämä asiat tekevät miehen onnelliseksi - lue liikuttava lista

23.04.2013 13:45 - Rea Tallgren

Naiset ovat Venuksesta ja miehet Marsista -sanonta ei välttämättä pidäkään paikkaansa. Ne asiat, jotka tekevät miehet onnelliseksi, pätevät nimittäin usein myös naisiin.

Your Tango -sivusto on listannut ne asiat, jotka tekevät perusmiehen onnelliseksi - ainakin siinä tapauksessa, jos ne ovat kohdallaan.

1. Hänen palkkapussinsa

Benenden Healthin teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan ne miehet, jotka ansaitsivat työssään enemmän, olivat onnellisempia kuin ne, joilla palkka oli pienempi. Tämä johtui tutkimuksen mukaan siitä, että rahahuolet olivat yksi miesten yleisimmistä stressinaiheista.

2. Loistavat uranäkymät

Ne miehet, joilla oli edessään mukavat näkymät uran suhteen, olivat usein onnellisempia kuin ne, joilla ei ollut työn suhteen juurikaan odotuksia tai tulevaisuudennäkymiä.

3. Hänen treenattu vartalonsa

Naiset eivät ole ainoita, joilla on ulkonäköpaineita. Mitä lähempänä mies on ideaalivartaloaan, sitä tyytyväisempi hän on itseensä ja sitä onnellisempi hän myös on.

4. Hänen ulkonäkönsä

Miehet tutkivat myös naamaansa peilistä. Muista kehua miestäsi, sillä hänen ystävänsä tuskin sitä tekevät. Jokainen mies on omalla tavallaan komea, ja hänelle pitää muistaa myös kertoa siitä. Mitä komeammaksi mies itsensä tuntee, sitä parempi itseluottamus hänellä on ja se on myös yksi iso tekijä onnellisuuden mittaamisessa.

5. Se, mitä ihmiset puhuvat hänestä

Miehetkin miettivät, mitä heistä puhutaan. Ne miehet, jotka uskoivat, että ihmiset pitivät heistä, olivat varmempia itsestään ja täten rauhallisempia omassa ihossaan ja onnellisempia. On myös totta, että ihmiset viehättyvät sellaisista henkilöistä, jotka ovat pidettyjä useiden ihmisten keskuudessa. Täten pidettyjen ihmisten on myös helpompi löytää rinnalleen kumppani.

6. Vakituinen työ

Miehet eivät halua huolehtia siitä, voiko työpaikka lähteä alta tuosta vain. Benenden Healthin tutkimuksen mukaan miehet olivatkin onnellisempia silloin, jos heillä oli varma ja turvallinen, vaikituinen työpaikka, eikä heidän tarvinnut huolehtia päivittäin siitä, milloin työt loppuvat ja minkä suuruinen seuraava palkka on.

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat