Miten päästä yli avioerosta? Neljä vinkkiä uuden elämän aloittamiseen

15.05.2013 14:15 - Reija Saarinen

Avioero ei ole koskaan helppo. On kuitenkin olemassa muutamia vinkkejä joiden avulla avioeron jälkeiseen elämään suuntaaminen voi tuntua helpommalta.

Keskellä eroprosessia saattaa ikuinen yksineläminen tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta. Ajan kuluessa haavat kuitenkin parantuvat ja rakkauden kaipuu yllättää.

Näiden vinkkien avulla uuden elämän aloittaminen on helpompaa.

1. Ole avoin muutokselle

Pitkässä parisuhteessa ihminen väistämättä tottuu tiettyihin tapoihin. Löytääksesi tiesi uuteen elämään sinun tulee poistua omalta mukavuusalueeltasi. Aluksi se saattaa tuntua hieman jopa pelottavalta, mutta tavatessasi uusia ihmisiä, jotka ovat täysin erilaisia kuin entinen kumppanisi huomaat, että juuri tätä olet kaivannut.

2. Kokeile nettideittaamista

Nettideittailu on kasvattanut hurjasti suosiotaan muutamien vuosien aikana. Paras asia nettideittaamisessa on se, että siellä asioihin ja ihmisiin voi tutustua rauhassa. Se on myös oiva tapa tavata muita eronneita, jotka tietävät millaista avioerosta toipuminen on.

3. Älä annan eron määritellä sinua

Avioero on jotain mitä sinulle tapahtuu, ei jotain mitä sinä olet. Kun tapaat uuden ihmisen yritä olla puhumatta menneestä parisuhteestasi, äläkä varsinkaan vertaile uutta kumppaniasi ex-kumppaniisi. Ero on asia jota et koskaan tule unohtamaan. Muista kuitenkin katsoa tulevaisuuteen positiivisin mielin.

4. Etene omaan tahtiisi

Siinä on suuri ero ryntäätkö suinpäin uuteen suhteeseen turruttaaksesi kipusi, vai oletko vain positiivisesti asennoitunut deittailuun. Jos et ole valmis mihinkään vakavaan se on täysin ymmärrettävää. Jos taas haluat uuden vakavan suhteen, ja olet tavannut sopivan kumppanin, anna palaa. Ei ole olemassa mitään tiettyä odotusaikaa. Kuuntele siis sydäntäsi ja vaistojasi.

Lähde: Femalefirst

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat