Monet pettävät puolisoitaan tietämättään - testaa oletko Facebookin tunnepettäjä!

15.05.2013 22:45 - Reija Saarinen

Sosiaalinen media on antanut pettämiselle uuden merkityksen.

Sosiaalisen median palvelut kuten Facebook ja Twitter ovat tuoneet mukanaan myös nettiflirttaamista. Tunnepettämistä on syvä, intohimoinen yhteys toiseen ihmiseen. Usein ihmiset eivät ole edes tietoisia siitä, että syvän ystävyyden raja on ylitetty.

Tunteellinen uskottomuus on vaarallista, koukuttavaa ja siihen on helppo ajautua. Kun rajoja on vaikea määrittää, on myöskin vaikea tietää mitä on sallittua ja mikä ei.

Oletko sinä tunnepettäjä? Jos vastaat kyllä muutamiin alla oleviin kysymyksiin, liikut todennäköisesti vaarallisilla vesillä.

1. Puhutko negatiivisesti puolisostasi erityiselle ystävälle?

2. Annatko vaikutelman siitä, että olet saatavilla? Jos unohdat toistuvasti kertoa, että olet parisuhteessa, olettavat muut sinun olevan sinkku.

3. Onko sinulla eri säännöt itsellesi kuin muille?  Ihminen on todella hyvä sallimaan itselleen asioita, joita ei salli toisille. Flirttaillessasi saatat ajatella, että tämä on vain viatonta.

4. Pidätkö salaisuuksia? Onko sinulla salainen sähköpostiosoite? Entä lukitsetko puhelimesi salasanalla? Avoimessa ja rehellisessä suhteessa ei kuulu olla salaisuuksia.

5. Jaatko intiimejä asioita jonkun kanssa? Puhut henkilökohtaisista asioista todennäköisemmin ihmiselle, jota kohtaan tunnet jotain. Tunteellinen läheisyys saattaa hyvinkin johtaa romanttiseen suhteeseen.

6. Oletko nainen? Naiset näyttävät olevan niitä, jotka työntävät ystävyyssuhdetta rakkaussuhteeksi. Naisilla on tapana olla enemmän mukana tunteella, ja heille saattaa tulla tunne kokeilla voisiko tästä tulla parempi suhde kuin nykyisestä.

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat