4 lausetta, joita miehen ei kannata sanoa naiselle

31.05.2013 22:15 - Reija Saarinen

Maailmassa on olemassa muutamia sellaisia lauseita, joita nainen ei halua kuulla miehen suusta.

Tässä listattuna muutamia sellaisia lauseita, joita miehen kannataa välttää, jos ei halua joutua riitoihin naisen kanssa.

1. "Ex-tyttöystävänäni oli todellinen psykopaatti." Entisistä kumppaneista puhuminen heidän selkänsä takana ei todellakaan anna hyvää kuvaa. Kukaan ei halua kuulla puhuttavan entisistä kumppaneista, oli asia sitten hyvä tai paha. Mennyt on mennyttä.

2. "Muistutat minua eräästä tytöstä." Tätä tuskin tarvitsee sen kummemmin perustella. Kukaan nainen ei halua kuulla muistuttavansa jotain toista miehelle tärkeää ihmistä. Joten vältä tämän lauseen sanomista.

3. "Syö jotain, vai oletko laihdutuskuurilla?" Naiselle ei kannata vinoilla hänen ruokatottumuksistaan, sillä syynä ei useinkaan ole laihduttaminen. Saattaa nimittäin olla myös niin, että nainen on allerginen jollekkin ainesosalle tai hänelle ei vain ole nälkä. Älä siis naljaile turhaan naiselle hänen syömisistään.

4. "Voitko rauhoittua?" Naisen suuttuessa jostakin, hänelle ei todellakaan kannata mainita asiasta, tai ainakaan ei kannata pyytää häntä rauhoittumaan. Tällainen tyynnyttely saattaa vaan lisätä naisen kiukkua. Vältä siis tätä lausahdusta.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat