Suhde työpaikalla? Pohdi kaksi kertaa ennen hyppäämistä tunteiden vietäväksi

02.07.2013 09:45 - Laura Sulkava

Työpaikalla samankaltaiset koulutukset, kiinnostuksen kohteet ja ihmiset muodostavat yhteisön. Yhtäläisyydet luovat vetovoimaa ja saavat helposti ihastuaan työkaveriin.  

Kaikki työpaikkasuhteet eivät ole tuhoon tuomittuja, mutta riski epäonnistumiseen on olemassa. Muista seuraavat syyt, kun pohdit työkaverin lähestymistä.

1. Parisuhteesi

Jos kotopuolessa suhde menee huonosti, niin on helppoa turvautua työkaveriin. Töissä kaverit näyttävät todennäköisesti kiinnostavammilta ja samankaltaisemmilta kuin tosielämässä ovat. Työminä on kuitenkin eri kuin parisuhdeminä.

Töissä sivusuhteen virittäminen vaarantaa työsi lisäksi parisuhteesi.

2. Maine

Niin väärin kuin se onkin, naisten maine menee helpommin kuin miesten. Työkavereiden kanssa flirttailu ja säätäminen saattaa syödä uskottavuutta.

3. Epäammattimaisuus

Riippuen työpaikkasi ilmapiiristä, kannattaa miettiä ammattimaisuuden säilyttämistä. Erityisesti virallisessa ja vanhanaikaisessa ympäristössä on erityisen tärkeää pelata varman päälle ja olla kunnioittava.

4. Jälkiseuraukset

Jos päätät testata ja hypätä yhden illan huumaan, niin muista, että tapaus jää historiaan ja siitä saattaa jäädä jälkipyykkiä. Seuraava päivä töissä voi osoittautua piinaavaksi. Onko riski sen arvoinen?

 Lähde: Hello Beautiful

Kilpailut

Uusimmat