IL: Suomalaisjulkkisten avioehdot selvitettiin - heillä se on, heillä ei

12.07.2013 10:15 - Rea Tallgren

Iltalehti on listannut suomalaisjulkkikset, joilla on avioehdot. Mukana on myös lukemattomia sellaisia, joilla ehtoa ei ole.

Avioehdon tarkoituksena on suojata puolisoiden omaisuus kuoleman tai eron varalta. Ilman avioehtoa toisella osapiolella on tällaisessa tilanteessa oikeus puoleen parin yhteisestä omaisuudesta. Suomalaiset julkkikset jakautuvat melko tasaisesti avioehtojen suhteen.

Muun muassa näillä julkkiksilla on avioehto:

Jääkiekkoilija Niklas Hagman ja Piritta Hagman, ex-jääkiekkoilija Jari Kurri ja Vanessa Kurri, kirjailija Sofi oksanen ja Juha Korhonen, ex-missi Karita Tykkä ja Petri Tykkä, presidentti Sauli Niinistö ja Jenni Haukio, uutisankkuri Peter Nyman ja laulaja Maija Nyman sekä yrittäjä Jari sarasvuo ja Virpi Sarasvuo.

Esimerkiksi näillä julkkiksilla avioehtoa ei ole:

Juontaja Janne Kataja ja Ulla Kataja, juontaja Niina Backman ja Lorenz Backman, juontaja Vappu Pimiä ja Teemu Huuhtanen, kansanedustaja Mikael Junger ja Maria Junger, laulaja Anna Eriksson ja Matti Pyykkö, laulaja Maija Vilkkumaa ja Mikko Kosonen, laulaja Meri-Tuuli Elorinne (Jippu) ja Janne Kankainen, ex-malli Janina Fry ja Mark Fry, ex-missi Lola Wallinkoski ja Jarkko Wallinkoski, näyttelijä Samuli Edelmann ja Laura Tuomarila ja ex-uimari Jani Sievinen ja Mari Sievinen.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat