Neljä yleistä seksifantasiaa - näin toteutat ne

03.08.2013 22:15 -

Erilaiset kuumottavat ajatukset saattavat pyöriä mielessäsi, kun olet yksin, mutta miksi et toteuttaisi niitä nykyisessä parisuhteessasi? 

Kaikilla meistä on erilaisia, salaisiakin seksifantasioita. Osa niistä on varmastikin heijastumia omasta elämästä, osa eroottisesta haaveilusta voi olla hyvinkin irralllista todellisuudesta ja omasta elämästä. 

Seuraavassa neljä yleistä seksifantasiaa ja vinkit miten ne voi toteuttaa omassa elämässä. 

1. Sinua dominoidaan

Vaikka kaikki todennäköisesti ovat jo päässeet yli Fifty Shades -kirjan bondagemaailmasta, jotain kiehtovaa kevyessä alistamisessa tuntuu olevan. Self.com -sivuston kyselyn mukaan kolmasosa naisista nimittäin pitää dominoiduksi tulemista kiihottavimpana asiana. Siihen ei ainoastaan liity oman kontrollin luovuttaminen omalla kumppanilleen, vaan myös ajatus siitä, että se toinen ei malta odottaa enää hetkeäkään ottaakseen sinut omakseen.
Filosofian tohtori Tammy Nelson antaa sille selityksen:

- Se on kiihottavaa, kun hän (kumppani) ei malta olla lumoamatta sinua.

Toteuta fantasia:

Kuiski kumppanillesi, että haluat hänen puristavan kätesi tiukasti yhteen, joka selkäsi taakse tai allesi. Voit saada siitä vastustamattoman, voimattoman tunteen mutta silti tilanne on hallussasi.

2. Roolileikit

Sama fantasia voi esiintyä myös opettaja-oppilas tai pomo-alainen -skenaariosta. Yhteistä näissä kaikissa roolileikeissä on se, että siinä ylitetään kuvitteellinen raja. Tämän seurauksena kiihotut entisestään. Todellisuudessa fantasiassa olet valmis ottamaan suuren riskin hairahtumalla itseäsi selkeästi alemmassa asemassa olevaan ihmiseen. Tässä skenaariossa piilee kuvitteellinen vaara, että jäät rysän päältä kiinni intohimoisesta suhteesta "alaiseesi". Lisäksi kun olet joku muu kuin itsesi, on helpompi antaa viettien viedä.

Toteuta fantasiasi:

Sinun ei tarvitse järjestää erityisestä tilannetta haaveen toteuttamiseksi. Riittää, kun sopivan hetken tullen ehdotat kumppanillesi:

- Kuvitellaan, että olen lääkärisi ja sinä kerrot minulle mihin sinua koskee.

3. Exäsi ilmestyy vuoteeseesi

Älä huolestu, jos ex-sussusi piipahtaa märissä unelmissasi. Todennäköisesti kaipaat intiimejä hetkiänne enemmän kuin itse ihmistä. Hän mahdollisesti tunsi sinut hyvin ja tiesi mistä eniten nautit. Toisaalta, jos eronne oli kivulias, herkät ja intiimit ajatukset voivat tehdä tavallaan tehdä suhteellenne "onnellisen lopun". Lopulta korvaat unelmat exästäsi jollain paljon kiihkeämmillä ja tuoreemmilla tapauksilla.

Toteuta fantasia:

Saattaa olla huono idea toteuttaa fantasia tosielämässä, mutta yritä tuoda ne ihanat seksin elementit tämän hetkiseen suhteeseesi. Jos esimerkiksi rakastit exäsi tapaa suudella niskaasi, johdattele nykyinen kumppanisi toimimaan samalla tavalla. Näin luot uusia muistoja, jotka työntävät exäsi pois mielestäsi.

4. Olet mukana kolmenkimpassa

Se saattaa vaikuttaa hieman erikoiselta, mutta kimppakivasta unelmoiminen on hyvin tavallista. Self.com -sivuston tutkimuksen mukaan kolmenkimppa on fantasiana yleisempi kuin esimerkiksi seksi julkisissa paikoissa.

Jos haaveilet seksistä kumppanisi ja toisen naisen kanssa, se ei tarkoita sitä että olisit automaattisesti biseksuaali. Filosofian tohtori Esther Perel muistuttaa, että on normaalia fantasioida toisesta naisesta tyydyttämässä sinua tavalla, johon miehen intuitio ei kykene.

Kysymys voi olla myös siitä, kuinka itse haluat päästä hieman vähemmällä tyydyttääksesi kumppanisi. Silloin sinulla on parempi mahdollisuus rentoutua ja nauttia tilanteesta itsekin.

Lisäksi seksi isommassa ryhmässä on myös jonkinlainen tabu, joten sen harrastamiseen liittyy kielletyn hedelmän maku, joka kiihottaa.

5. Fantasian toteuttaminen

Toteuta se! Testaa itseäsi. Kun olet ulkona kumppasi kanssa. Kun hän juttelee tai jopa flirttailee vieraan naisen kanssa, tunnetko olosi uhatuksi ja mustasukkaiseksi? Jos mielesi myrkyttää, älä suotta piinaa itseäsi, vaan tyydy jatkossakin unelmoimaan asiasta. Jos taas koet tilanteet kiihottavana, niin heittäydy pelin vietäväksi...

Lähde: Self.com

Kilpailut

Uusimmat