Kolme ärsyttävintä asiaa, mitä pariskunnat tekevät - mutta eivät myönnä

23.08.2013 17:15 - Katariina Näreaho

Nämä kolme piirrettä löytyy varmasti jokaisesta pariskunnata - vaikka he eivät sitä ehkä itse myönnäkään.

Kun kahdesta ihmisestä tulee yksi kokonaisuus, alkaa heidän käyttäytymisensä myös muuttua. Pariskuntien maneerit ärsyttävät etenkin sinkkuja, mutta myös seurustelusuhteessa elävät ystävät ja läheiset ärsyyntyvät tietyistä piirteistä.

Kaikesta puhutaan me-muodossa

"Ymmärrämme täysin, mitä tarkoitat", "meistä tuo kuulostaa hyvältä", "me rakastamme tätä salaatinkastiketta"... Me, me ja vielä kerran me. Kaikki pariskunnat sortuvat tähän väistämättä, ja se on ihan ymmärrettävää. Mutta jos me-ajattelutapa näkyy ja kuuluu koko ajan, se alkaa pidemmän päälle ärsyttämään. Herää myös kysymys, onko henkilö menettänyt täysin oman identiteettinsä.

Juhlakutsu koskee myös puolisoa

Minne tahansa menetkin, oli kyse sitten kissan ristijäisistä tai parhaan ystäväsi polttareista, täytyy kumppanisi tulla mukaan - näin ainakin oletat. Moni seurusteleva ajattelee automaattisesti, että jos hän saa kutsun tapahtumaan, on kutsu tarkoitettu myös puolisolle. Näin ei kuitenkaan aina ole. Onkin hyvä tapa varmistaa etukäteen, saako mukaan ottaa seuralaisen. Joskus ystäväsi haluavat viettää aikaasi pelkästään sinun kanssasi, ei puolisosi.

Somekäyttäytyminen

"Rakastan sinua kultamussakka hanipupunen murunen söpölöpönen ikuisesti. Anteeks et riideltiin. Olet ihanin ja tärkein ja rakkain ja seksikkäin ja uljain ja komein jonka tiedän. Elämäni mullistui täysin kun tapasimme nakkikioskilla sinä syksyisenä yönä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Pusuja kultamuruhanipöö <3 <3 <3"

Jotkin asiat on hyvä pitää yksityisinä - myös lällyimmät rakkaudenosoitukset. Julkiset hellittelyviestit ovat joidenkin mielestä ihan söpöjä, mutta jos niitä tulee jatkuvasti, tulee jokaisella somettajalla raja vastaan.

Kilpailut

Uusimmat