Kehonkieli sen paljastaa - 7 merkkiä, joista tiedät miehen olevan kiinnostunut

31.08.2013 15:15 - Reija Saarinen

On usein vaikea tietää, onko toinen kiinnostunut vai ei. Onneksi kehonkieltä tutkimalla saattaa saada selville edes hiukan. 

Kehonkielen asiantuntija Allan Pease paljastaa seitsemän asiaa, joita naisesta kiinnostunut mies tekee huomaamattaan. 

1. Mies yrittää kiinnittää naisen huomion alas

Jos mies on kiinnostunut naisesta, pitää hän todennäköisesti käsiään vyöllä tai vyölenkeillä. Syy tähän on se, että hän haluaa kiinnittää naisen huomion haaroihinsa. 

2. Hän istuu jalat levällään

Jos mies istuu naisen edessä jalat harallaan, on hän melko varmasti kiinnostunut naisesta. On epäselvää miksi mies istuu näin, mutta se tiedetään että myös simpanssit ja apinat toimivat näin. 

3. Kehonkielen peilaaminen

Kun ihminen kiinnostuu toisesta ihmisestä, alkaa hän peilata tämän käytöstä. Se on yksi ensimmäisistä asioista, joita ihastuneet tekevät. Tämä ei ole tietoista, mutta he todellakin saattavat nostaa kulmiaan yhtä aikaa tai liikuttavat kättään samalla tavalla. Kun mies siis pitää naisesta alkaa hän kopioida tämän puhetyyliä tai käsien liikkeitä. 

4. Hän koskettelee hiuksiaan

Tämä on tyypillistä käytöstä eläimille. Kun eläin näkee vastakkaista sukupuolta olevan lajitoverin, he automaattisesti koettavat tehdä itsestään viehättävämmän. Juuri näin toimivat miehet, mutta myös naiset. Mies saattaa siis sutia hiuksiaan sivuille tai muuten vain kosketella hiuksiaan useasti. 

5. Hän käyttää avointa kehonkieltä

Tämä tarkoittaa sitä, että mies vaikuttaa rennolta, eivätkä hänen kätensä ole ristissä. Jos hän laittaa kädet puuskaan, hän on joko ujo tai ei lainkaan kiinnostunut.

6. Hän laittaa kädet lanteille

Kun miehen lähettyvillä on nainen, josta hän pitää, laittaa mies kädet lanteilleen. Tämän tarkoituksena on tehdä miehestä näkyvämpi. Toisin sanoen se on miehen tapa sanoa: Katso minua. 

7. Hän nojautuu naista kohti

Ihmisillä on tapana siirtyä kauemmaksi ihmisistä joista he eivät pidä. Kun taas vierellä on ihminen, josta pitää, haluaa päästä lähemmäs. Jos mies siis nojautuu sinua kohti, hän todellakin pitää sinusta.

Lähde: Body and Soul

Kilpailut

Uusimmat