5 erilaista tyttöystävätyyppiä - katso mikä sinä olet

20.09.2013 12:45 - Karoliina Kotala

Moni mies osaa kuvailla, millaisia ominaisuuksia he arvostavat naisissa. Sen myötä tyttöystävätkin voidaan jakaa viiteen erilaiseen tyyppiin. Kuka heistä sinä olet?

1. Alfanaaras.
Olet miestäsi kokeneempi, viisaampi ja ehkä hiukan vanhempikin. Olet älykäs ja koulutettu ja ylpeä siitä. Tiedät mitä haluat niin makuuhuoneessa kuin elämässäsikin, ja se vetää miehiä puoleensa. Alfanaaras tarvitsee rinnalleen hyvän itsetunnon omaavan miehen, joka osaa arvostaa johtajanaista eikä tunne oloaan uhatuksi.

2. Kotityttö.
Olet sosiaalinen, mutta nautit koti-illoista, ruoanlaitosta ja ystävien seurasta pienessä pubissa, ruuhkaisten klubien sijaan. Et välitä konflikteista ja inhoat turhaa draamaa. Haluat myös pitää huolta miehestäsi ja olet hyvä ihmissuhteissasi. Et välitä yhden illan jutuista.

3. Seksikäs höpsö.
Nukut usein pitkälle puoleenpäivään ja meikkisi on usein hiukan suttuinen. Olet varsinainen luonnonlapsi ja rakastat matkustelua ja tanssimista. Et etsi varsinaisesti pysyvää suhdetta, vaan vain hyvää seuraa. Olet myös itse hauska illanviettokaveri.

4. Kaveri.
Olette tunteneet poikaystäväsi kanssa vuosia, mutta ystävyytenne muuttui hiljattain ihastukseksi. Saat ihmiset tuntemaan olonsa rennoksi seurassasi ja olet huumorintajuinen ja rento tyttöystävä.

5. Taiteilija.
Harrastat taiteita ja työsi on todennäköisesti vapaaehtoistyötä tai toimit lasten parissa. Et halua suunnitella asioita liikaa ja osaat kuunnella sydäntäsi. Nautit usein mielelläsi lasin punaviiniä ja puhut tunteistasi. Olet raikas ja spontaani nainen.

Lähde: Ask Men

Kilpailut

Uusimmat