5 faktaa lesboseksistä, joita et ole kehdannut kysyä

13.12.2013 07:15 - Karoliina Kotala

Yllättävän harvalle heterolle on täysin selvää, miten lesboseksi todellisuudessa tapahtuu. Huffington Post- sivuston asiantuntija Jincey Lumpkin vastasi yleisimpiin kysymyksiin lesboseksistä.

1. Mitä naiset tarkalleen ottaen tekevät sängyssä?
Naisten välinen seksi vaihtelee aivan samoin kuin heteroidenkin välinen seksi, joten rakastelu voi pitää sisällään esimerkiksi suuseksiä, anaaliseksiä ja vaginaseksiä.

2. Onko toisella naisista "miehen rooli"?
Kysymys osoittaa, kuinka tiukassa perinteiset sukupuoliroolit todella ovat. Toisinaan toinen voi olla maskuliinisempi, joka haluaa ottaa kontrollin sängyssä, mutta ennen kaikeka kyse on vain henkilökohtaisista mieltymyksistä. Ja useinkaan yksi ei ole päällä ja toinen alla koko rakastelun aikaa, kuten ei heteroseksissäkään.

3. Onko rakastelu parempaa, kun kumpikin naisena tietää, mikä toisesta tuntuu hyvältä?
Valitettavasti asia ei ole niin. Olemme jokainen yksilöitä ja tunnemme eri tavoin mielihyvää. Yhtä lailla nainen joutuu opettelemaan samat asiat kuin mieskin naisen nautinnon suhteen.

4. Käytetäänkö seksissä aina irtopenistä?
Tämäkin riippuu parista ja siitä, mitkä ovat henkilökohtaiset mieltymykset. Mitään pinttyneitä tapoja tai sääntöjä ei asian suhteen ole.

5. Jos haluan naisena suudella toista naista, tarkoittaako se että olen lesbo?
Ei välttämättä. Kulttuurimme yrittää aivan liikaa kategorioida meitä. Toivottavasti tulevaisuudessa voimme luopua kokonaan tuollaisesta määrittelystä, sillä jo nykyisin 80 prosentilla heteronaisista on lesbofantasioita.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat